Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η «συγγνώμη» των εργαζομένων του MEGA στους τηλεθεατές (video)

Η στάση του MEGA απέναντι σε μεγάλα ζητήματα με τα οποία βρέθηκαν αντιμέτωποι οι πολίτες της χώρας, ιδιαίτερα τα χρόνια της κρίσης, δεν ήταν λίγες οι φορές που προκάλεσε αντιδράσεις από τους τηλεθεατές. Για πρώτη φορά, ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης ακούστηκε μια «συγγνώμη» από εργαζόμενους του «μεγάλου καναλιού», οι οποίοι παραδέχτηκαν τα λάθη τους στον τρόπο διαχείρισης και μετάδοσης των ειδήσεων.

«Κάναμε κι εμείς λάθη. Τα παραδεχόμαστε. Μακάρι να λειτουργήσει ξανά το MEGA και να είστε βέβαιοι ότι θα είναι κάτι καινούριο. Το όνειρο πολλών συναδέλφων είναι να γίνει ένα μικρό BBC στην Ελλάδα. Νομίζω ότι τα στελέχη και οι δημοσιογράφοι του MEGA μπορούμε να το κάνουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ιγνατίου, με τη Νάταλι Κάκκαβα να τονίζει στη συνέχεια:

«Ακόμα κι αν έχουμε κάνει λάθη, νομίζω ότι η τιμωρία δεν είναι αυτή η οποία δείχνει να μας επιβάλλεται τώρα, δηλαδή να πέσει ‘μαύρο’ στο κανάλι και να χάσουμε όλη τη δουλειά μας».

Το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: altsantiri.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024 Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Κριού και σιγά – σιγά επανερχόμαστε στους φυσιολογικούς ρυθμούς στις επικοινωνίες...