Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΟΚ 0-3

Πολύ πιο εύκολα απ΄ ότι θα περίμεναν και οι οπαδοί του πέρασε ο ΠΑΟΚ από την Κέρκυρα με 3-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Η 5η σερί νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» «σφραγίστηκε» στο δεύτερο μέρος, απέναντι στους «Φαίακες» που σε καμία χρονική στιγμή του αγώνα δεν έδειξαν ότι θα μπορούσαν να απειλήσουν τον αντίπαλό τους, που προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης.

Παρά το μέτριο ξεκίνημά τους οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 23΄ με τον Λέο Μάτος, που σκόραρε με κοντινή προβολή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια.
Η Κέρκυρα είχε μία καλή στιγμή στο 38΄, με το σουτ του Ζορμπά λίγο έξω από την περιοχή να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια στο 45΄.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, αλλά ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» τη νίκη στο 57΄ με την… περίεργη σέντρα-σουτ του Τζάλμα Κάμπος από πολύ πλάγια αριστερά, που αιφνιδίασε τον Κουτζαβασίλη.

Σαφώς πιο άνετοι στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο 0-3 με τον Πέλκα στο 78΄. Ο Τουράμ έχασε στο 80΄ την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής για τους «Φαίακες», με τον Πασχαλάκη σε πρώτο χρόνο και τον Βαρέλα στη συνέχεια να κρατούν απαραβίαστη την εστία της ομάδας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ