Τα επεισόδια της σειράς INSIDER
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 45-46-47

Επεισόδιο 45

Ο Σαρπ μεταμφιέζεται σε γιατρό και επισκέπτεται τον Γιουσούφ στο νοσοκομείο, χωρίς να τον αντιληφθούν. Ο Τζελάλ μαλώνει τη Μελέκ για τις επισκέψεις της στην κυρία Φουσούν και της απαγορεύει να την ξαναδεί. Όταν εκείνη αρνείται και του αντιμιλά, ο Τζελάλ, πάνω στα νεύρα του, τη χαστουκίζει και μάλιστα μπροστά στη Γεσίμ. Ντροπιασμένη η Μελέκ φεύγει από το σπίτι. Ο Τζελάλ, μετανιωμένος, στέλνει τον Νταβούτ να την βρει και να την φέρει πίσω. Η Μελέκ λέει στον Σαρπ για τον καβγά της με τον πατέρα της και δίνουν ραντεβού στο πάρκινγκ. Ο Σαρπ προσπαθεί να την παρηγορήσει και να δικαιολογήσει τον Τζελάλ ενώ εκείνη είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει στο σπίτι. Η αποκρυπτογράφηση του dvd ολοκληρώνεται και ο Μερτ παρακολουθεί τα πλάνα από τις κάμερες στο σπίτι της Λεϊλά με τη δολοφονία της από τον Νταβούτ. Ένα τηλεφώνημα του Τζοσκούν τον βάζει σε δίλημμα, καθώς του λέει ότι θα του δώσει στοιχεία για την οικογένειά του αν ο Μερτ τού δώσει κάτι ενοχοποιητικό για τον Τζελάλ. Ο Νταβούτ πηγαίνει στο πάρκινγκ για να πάρει τη Μελέκ. Όταν εκείνη αρνείται, Σαρπ και Νταβούτ έρχονται στα χέρια και σύντομα βγάζουν όπλα. Η Μελέκ δεν διστάζει να μπει ανάμεσά τους.


Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ


Επεισόδιο 46

Μετά την άρνηση της Μελέκ να επιστρέψει σπίτι, ο Νταβούτ φεύγει, αλλά πλέον η Μελέκ φοβάται ότι ο Νταβούτ θα προδώσει στον Τζελάλ τη σχέση της με τον Σαρπ. Παρά την πίεση του Τζελάλ να διαγράψει τα πλάνα που τον ενοχοποιούν, ο Μερτ ακόμη διστάζει. Ο Νταβούτ δεν προδίδει τον Σαρπ και τη Μελέκ, αλλά ο Τζελάλ ζητά εξηγήσεις από τον Σαρπ για τη σχέση της Μελέκ με την κυρία Φουσούν. Εκείνος βρίσκει μια δικαιολογία. Καθώς όμως ο Τζελάλ υποψιάζεται ότι υπάρχει κάτι μεταξύ της Μελέκ και του Σαρπ, βάζει κάποιον να το εξακριβώσει. Η πρώην σύζυγος του Γιουσούφ τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο και εκείνος συνέρχεται. Ο Νταβούτ είναι εξοργισμένος, γιατί ενώ εκείνος, από σεβασμό και φόβο για τον πατέρα Τζελάλ, κρατήθηκε τόσα χρόνια μακριά από τη Μελέκ, ο Σαρπ εμφανίστηκε από το πουθενά και κατάφερε να την προσεγγίσει. Ο Τζελάλ είναι πολύ στεναχωρημένος με το θέμα της Μελέκ, αφού εκείνη δεν απαντά ούτε στα τηλέφωνά του. Ο Σαρπ μιλά με τη μητέρα του και συμφωνούν και οι δύο να διακόψουν τις σχέσεις τους με τη Μελέκ, γιατί είναι επικίνδυνο. Ο Μερτ τελικά διαγράφει τα πλάνα, αλλά ο Αρχηγός βάζει κάποιον ειδικό να τα επαναφέρει. Ο Μερτ είναι και πάλι ανήσυχος.


Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ


Επεισόδιο 47


Η Μελέκ θέλει να χωρίσει τον Σαρπ, καθώς φοβάται τις αντιδράσεις του Τζελάλ αν μάθει για τη σχέση τους. Ο Μερτ, αν και διέγραψε το επίμαχο βίντεο, έχει κρατήσει αντίγραφο και βλέπει τον Σαρπ μαζί με τη Λεϊλά. Τα ίδια πλάνα, κατά τύχη, τα βλέπει και η Εϊλέμ και ενημερώνει τον Σαρπ, χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει.

Στο μεταξύ, η Γεσίμ επισκέπτεται τη Μελέκ για να της μιλήσει για τον Τζελάλ, αλλά και για τον Σαρπ. Καθώς είναι υποψιασμένη, προσπαθεί να εξακριβώσει την πραγματική σχέση του Τζελάλ με τη Μελέκ. Η κατάσταση του Γιουσούφ βελτιώνεται και δίνει εντολή στους άντρες του να μην ασχοληθούν με την υπόθεσή του. Παράλληλα, ο Σαρπ παραβιάζει το σπίτι του Μερτ και παίρνει τα επίμαχα πλάνα. Κάποιος όμως τον παρακολουθεί...


Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48 ΕΔΩ


Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Επεισόδια

11-12 ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
27-28-29 ΕΔΩ
30-31 ΕΔΩ
32-33-34 ΕΔΩ
35-36 ΕΔΩ
37-38-39 ΕΔΩ
40-41 ΕΔΩ
42-43-44 ΕΔΩ
48 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top