Τα επεισόδια της σειράς INSIDER
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 42-43-44

Επεισόδιο 42

Ο Δικηγόρος θέλει να πάρουν δραστικά μέτρα κατά του Σαρπ, η Λεϊλά όμως το σκέφτεται. Ο Κοκκινοτρίχης, που παρακολουθεί τη συνάντησή τους, αναγνωρίζει τη χήρα του Ακίν και πιστεύει πως αυτή είναι το περιβόητο Αφεντικό. Όταν ο Γιουσούφ μαθαίνει για το Αφεντικό, υποψιάζεται τον Σαρπ και εκείνος δεν το αρνείται. Ο Διοικητής τον προειδοποιεί για τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Σαρπ ετοιμάζει το σχέδιό του για την ολοκληρωτική καταστροφή του Τζελάλ και το εξηγεί στη Λεϊλά. Εκείνη είναι επιφυλακτική και τον ρωτά για τον θάνατο του άντρα της. Όταν οι απαντήσεις του Σαρπ την ικανοποιούν, συμφωνεί και το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Όμως κάτι άλλο έχει στο μυαλό της και ενημερώνει τον Δικηγόρο. Ο Τζελάλ, που έχει μάθει τις κινήσεις του Αφεντικού, βρίσκει τρόπο και ξεφεύγει από την παγίδα που του έχουν στήσει οι άντρες του Δικηγόρου. Στη συνέχεια, πηγαίνει στη Λεϊλά και της ζητά εξηγήσεις για τον Τζοσκούν, πιστεύοντας και αυτός ότι η Λεϊλά είναι το Αφεντικό. Ο Σαρπ δίνει ραντεβού στον Τζελάλ, αλλά αντί γι’ αυτόν εμφανίζεται ο Δικηγόρος με σκοπό να τον σκοτώσει. Ο Γιουσούφ, που φοβάται για τη ζωή του Σαρπ, παρακολουθεί τη σκηνή.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

Επεισόδιο 43

Ο Γιουσούφ μπαίνει μπροστά και δέχεται τις σφαίρες του Δικηγόρου που προορίζονταν για τον Σαρπ. Ανταποδίδει τα πυρά και σκοτώνει τον Δικηγόρο αλλά ο ίδιος τραυματίζεται σοβαρά. Ο Σαρπ τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και ενημερώνει τον Αρχηγό της Αστυνομίας για την κατάσταση. Η Λεϊλά απειλεί με όπλο τον Τζελάλ αλλά ο Νταβούτ παρεμβαίνει και την σκοτώνει. Ο Τζελάλ δεν παίρνει τις πληροφορίες που ήθελε από αυτήν. Όταν ο Τζελάλ πληροφορείται από τον Μερτ τον τραυματισμό του Γιουσούφ, φοβάται ότι θα κατηγορήσουν τον ίδιο και λέει στον Μερτ να το ερευνήσει. Ο Σαρπ πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και δεν βρίσκει κανέναν ενώ λείπουν και τα πλάνα από τις κάμερες παρακολούθησης. Τα πλάνα τα έχει ο Τζελάλ αλλά καθώς είναι κρυπτογραφημένα, θα πάρει χρόνο μέχρι να τα δει. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση του τραυματισμού του Γιουσούφ και κάνει όλα τα απαραίτητα, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ο Σαρπ. Η Μελέκ επισκέπτεται την κυρία Φουσούν αλλά κάποιος την παρακολουθεί. Ο Σαρπ πηγαίνει να συναντήσει τον Τζελάλ προετοιμασμένος, αφού φοβάται ότι αποκαλύφθηκε. Όταν συνειδητοποιεί ότι ο Τζελάλ δεν ξέρει τίποτα, νιώθει ανακουφισμένος αλλά ταυτόχρονα ανήσυχος για το τι θα δείξουν τα πλάνα από το σπίτι της Λεϊλά.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

Επεισόδιο 44

Όταν ο Σαρπ ενημερώνει τον Αρχηγό για τα γεγονότα με όλες τις λεπτομέρειες, εκείνος τον επιπλήττει, τον θέτει σε διαθεσιμότητα και τον διατάζει να φύγει από τη συμμορία του Τζελάλ. Ο Σαρπ νιώθει απογοητευμένος αλλά ζητά από τον Αρχηγό να πάρει από τον Τζελάλ τα πλάνα παρακολούθησης για να μάθουν τον δολοφόνο της Λεϊλά. Ο Τζελάλ χρησιμοποιεί τον Κοκκινοτρίχη για να μάθει τους μεγαλύτερους εχθρούς του και να τους βγάλει από τη μέση. Ο Αρχηγός διατάζει τον Μερτ να κάνει έφοδο στο κεμπαμπτζίδικο και να κατασχέσει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Ο Μερτ ενημερώνει τον Τζελάλ και αυτός με τη σειρά του τον Σαρπ, έτσι ώστε τα πλάνα να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο. Με ένα κόλπο του Σαρπ, τα πλάνα καταλήγουν στα χέρια του Αρχηγού, ο οποίος αναθέτει στον Μερτ να τα ελέγξει. Ο άντρας που παρακολουθεί τη Μελέκ είναι άνθρωπος του Τζελάλ, που τον έχει βάλει να μαθαίνει τις κινήσεις της και αυτούς που συναντά. Ο Τζελάλ μαθαίνει ότι το dvd, που έχει στα χέρια του, είναι κενό και το αυθεντικό αλλά κρυπτογραφημένο είναι στην αστυνομία. Λέει στον Μερτ να κάνει τα πάντα ώστε να καταστρέψει τα στοιχεία που ενδεχομένως τον ενοχοποιούν. Ο Μερτ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς έχει λάβει εντολή απευθείας από τον Αρχηγό.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Επεισόδια

19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
27-28-29 ΕΔΩ
30-31 ΕΔΩ
32-33-34 ΕΔΩ
35-36 ΕΔΩ
37-38-39 ΕΔΩ
40-41 ΕΔΩ
45-46-47 ΕΔΩ
48 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top