Τα επεισόδια της σειράς INSIDER
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 37-38-39

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37

Οι ελπίδες του Μερτ να βρει την οικογένειά του αναπτερώνονται. Ο Τζοσκούν όμως, τον προειδοποιεί να μην πει στον Τζελάλ ότι είναι ζωντανός. Ο Μερτ υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Τζοσκούν και τον Τζελάλ που έχει σχέση με το παρελθόν. Ο Σινάν ομολογεί ότι ο Χουσνού ενήργησε εναντίον του Τζελάλ, κατόπιν εντολής του Δικηγόρου, ο οποίος τους πρόσφερε πολλά χρήματα. Δεν γνωρίζει όμως την ταυτότητά του. Ο Τζελάλ βάζει τους άντρες του να πιάσουν τον Χουσνού και να μάθουν με κάθε τρόπο πληροφορίες για τον μυστηριώδη Δικηγόρο. Ο Σαρπ τελικά εντοπίζει τον Δικηγόρο, τον παρακολουθεί και τον βλέπει να συναντά μια γυναίκα, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι η χήρα του Ακίν, η Λεϊλά, που θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του συζύγου της. Ο Σαρπ αισθάνεται πληγωμένος από τη συμπεριφορά του διοικητή του, ανήμπορος να βρει τον Ουμούτ, αλλά αποφασισμένος να το κάνει. Ο Μερτ, υποδυόμενος τον Τζοσκούν στέλνει μήνυμα στον Τζελάλ για να τον ψαρέψει. Ο τελευταίος, ανυποψίαστος, πέφτει στην παγίδα του Μερτ και δέχεται να τον συναντήσει.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

Ο Μερτ συναντά τον Τζελάλ και το παίζει και αυτός θύμα του Τζοσκούν. Η καχυποψία του Μερτ μεγαλώνει, καθώς ο Τζελάλ δεν μπορεί να του δώσει σαφείς απαντήσεις σχετικά με τον Τζοσκούν. Ο Γιουσούφ ρωτά τον Μερτ για τις έρευνες σχετικά με τον Ουμούτ, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα. Τόσο ο Τζελάλ, όσο και ο Γιουσούφ είναι ανήσυχοι, διότι αισθάνονται ότι δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν για πολύ ακόμα τα μυστικά τους. Ο Τζελάλ και οι άντρες του επισκέπτονται τον Δικηγόρο για να τον εκφοβίσουν και να πάρουν πληροφορίες για το Αφεντικό του. Όχι μόνο φεύγουν άπρακτοι, αλλά ο Δικηγόρος απειλεί τον Τζελάλ για την ασφάλεια της οικογένειάς του. Όταν, αργότερα, ο Τζελάλ θα αναζητήσει στοιχεία για τον Δικηγόρο και το Αφεντικό, δεν θα βρει τίποτα. Ο Μερτ εξακολουθεί να ψάχνει τον Τζοσκούν και λέει στην Εϊλέμ και στην κυρία Φουσούν ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να βρει την οικογένειά του. Ο Τζελάλ λέει στον Μερτ ότι θα του πει για το παρελθόν του με τον Τζοσκούν ενώ ο Γιουσούφ ανακοινώνει στον Σαρπ ότι θα παραιτηθεί από την αστυνομία.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39
Ο Τζελάλ αποκαλύπτει στον Μερτ το μυστικό του για τη Μελέκ και τον εκβιασμό του Τζοσκούν, αποκρύπτοντας όμως κάποια γεγονότα. Από τη μεριά του, ο Μερτ τού λέει ότι έμαθε για την οικογένειά του. Τα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια ανησυχούν τον Τζελάλ. Ο Γιουσούφ ενημερώνει τον Σαρπ ότι μετά από την παραίτησή του, ο σύνδεσμός του με την αστυνομία θα είναι ο Μερτ. Ο Δικηγόρος λέει στον Τζελάλ ότι γνωρίζει μυστικά της ζωής του και τον συμφέρει να συνεργαστεί με το Αφεντικό για να αποφύγει τις αποκαλύψεις. Ο Μερτ ανακαλύπτει το κρησφύγετο του Τζοσκούν και τον περιμένει για να του μιλήσει. Οι άντρες του Γιουσούφ είναι αναστατωμένοι με την παραίτηση του διοικητή τους, ενώ ο ίδιος καλεί τον Μερτ για να τον ενημερώσει για τον Σαρπ. Ο Τζοσκούν προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει την κυρία Φουσούν και να της μιλήσει. Ο Δικηγόρος και η Λεϊλά συναντούν το μυστηριώδες Αφεντικό. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί την ταυτότητά του.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
27-28-29 ΕΔΩ
30-31 ΕΔΩ
32-33-34 ΕΔΩ
35-36 ΕΔΩ
40-41 ΕΔΩ
42-43-44 ΕΔΩ
45-46-47 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top