Τα επεισόδια της σειράς INSIDER
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 32-33-34

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Ο Κοκκινοτρίχης κρύβεται και όλοι τον ψάχνουν. Πρώτος τον βρίσκει ο Σαρπ και ο Κοκκινοτρίχης τού προσφέρει χρήματα για να γλιτώσει. Όταν ο Σαρπ αρνείται, ο Κοκκινοτρίχης χτυπάει το ευαίσθητο σημείο του, υπόσχεται να του δώσει πληροφορίες για τον Ουμούτ και να τον οδηγήσει στον Νετζίπ. Ο Σαρπ, ενθουσιασμένος, μεταφέρει τα νέα στον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ, από τη μεριά του, πανικοβάλλεται, αφού αυτός είναι ο υποτιθέμενος Νετζίπ αλλά δεν μπορεί να πει τίποτα στον Σαρπ για να τον προειδοποιήσει να αποφύγει την παγίδα του Κοκκινοτρίχη. Ο Σαρπ πέφτει τελικά στην παγίδα, αλλά ο Μερτ, που τον ακολουθεί, θα εμφανιστεί εντελώς απροσδόκητα και θα τον βγάλει από το αδιέξοδο. Ο Κοκκινοτρίχης καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά είναι απένταρος. Η Εϊλέμ παίρνει και άλλο μήνυμα από τον Τζοσκούν και αμέσως ενημερώνει τον Μερτ.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33

Ο Μερτ και η Μελέκ συναντιούνται στο παλιό σπίτι όπου έμεναν όταν ήταν παιδιά και ο Τζοσκούν τούς βλέπει. Ο Μερτ, μετά από έρευνα, διαπιστώνει ότι ο Νετζίπ είναι νεκρός και ότι ο Κοκκινοτρίχης εξαπάτησε τον Σαρπ. Για χάρη της κυρίας Φουσούν αποφασίζει να ενημερώσει τον Σαρπ για το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του. Από την πλευρά του, ο Γιουσούφ πιστεύει ότι πρέπει να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η Μελέκ, για ασφάλεια, πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του Τζελάλ. Ο Νταβούτ έχει αναλάβει τις μετακινήσεις του Μουσταφά και η Γεσίμ προτείνει να κάνει το ίδιο και με τη Μελέκ. Ο Νταβούτ δέχεται με χαρά ενώ η Μελέκ θυμώνει. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να βρει διέξοδο από το παιχνίδι που ξεκίνησε με τον υποτιθέμενο Νετζίπ και κανονίζει νέα συνάντηση με τον Σαρπ. Ο Μερτ και η Εϊλέμ καταστρώνουν ένα σχέδιο για να βρουν τον Τζοσκούν.


Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34

Ο Σαρπ πηγαίνει στη συνάντηση με τον Νετζίπ. Έχει καταλάβει ότι Νετζίπ και Γιουσούφ είναι το ίδιο πρόσωπο. Ο διοικητής παραδέχεται τα πάντα και ο Σαρπ σταματά να τον εμπιστεύεται. Ο Μερτ έρχεται σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τζοσκούν και το σοκ είναι μεγάλο. Είναι τόσο οργισμένος που δεν σκέφτεται τίποτε άλλο πέρα από την εκδίκηση. Όταν η κυρία Φουσούν λέει στον Σαρπ ότι ο Μερτ προσπαθεί να την βοηθήσει να μάθει για τον Ουμούτ, εκείνος θυμώνει γιατί η μητέρα του ελπίζει μάταια. Άνθρωπος του Τζοσκούν βλέπει την Εϊλέμ με τον Μερτ και καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Στο μεταξύ, ο Χουσνού, παλιός φίλος του Τζελάλ, επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του για δουλειά που έμεινε στη μέση μετά από τον θάνατο του Ακίν. Νταβούτ και Σαρπ αναλαμβάνουν τις συνεννοήσεις. Ο Γιουσούφ, από τύχη, μαθαίνει για τις έρευνες του Μερτ για τον Ουμούτ και ενισχύεται η ελπίδα του ότι το παιδί ζει.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
27-28-29 ΕΔΩ
30-31 ΕΔΩ
35-36 ΕΔΩ
37-38-39 ΕΔΩ
40-41 ΕΔΩ
42-43-44-45-46 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top