Τα επεισόδια της σειράς INSIDER
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Ο Τζελάλ με τη βοήθεια του Μερτ ξεφεύγει μέσα από τα χέρια του Κωστάντζα. Την ίδια ώρα ο Σαρπ συλλαμβάνεται για το φόνο του Μεστάν.

Στο Τμήμα οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Σαρπ, ο οποίος λέει ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Μεστάν. Ο Νταβούτ στέλνει τον Σελάμι να παραδοθεί στην Αστυνομία και να ομολογήσει τη δολοφονία, λέγοντάς του ότι σε αντίθετη περίπτωση θα στεναχωρήσει την οικογένειά του. Ο Σέλαμι παραδίνεται και ο Σαρπ αφήνεται ελεύθερος.

Η κυρία Φουσούν πηγαίνει στο κεμπαπτζίδικο του Τζελάν για να αντιμετωπίσει τον Σαρπ, ο οποίος φημολογείται ότι σκότωσε τον Τζελάλ και πήρε τη θέση του. Εκπλήσσεται, όμως, όταν βλέπει εκεί τον Τζελάλ ζωντανό.

Ο Τζελάλ πυρπολεί το αυτοκίνητο του Ακίν Ισίκ, ενώ εκείνος βρίσκεται μέσα, χρησιμοποιώντας τον αναπτήρα που του είχε πάρει η Γεσίμ ως δώρο. Ο Κοκκινοτρίχης καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά ο Νταβούτ τον ακολουθεί.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

Καθώς το ματωμένο πουκάμισο δεν οδήγησε τον Μερτ σε κάποιο πρόσωπο, σκέφτεται τώρα να χρησιμοποιήσει δείγμα της κυρίας Φουσούν για να βεβαιωθεί ότι το αίμα στο πουκάμισο είναι όντως του γιου. Για να το πετύχει αυτό ζητά βοήθεια από την Εϊλέμ.

Στο μεταξύ, ο Κοκκινοτρίχης προσπαθεί να βρει τρόπο να φύγει από τη χώρα και οργανώνει να φύγει κρυφά για τη Ρουμανία. Ξέρει ότι διακυβεύονται πολλά και κρύβεται για να γλυτώσει από την οργή του Τζελάλ.

O Τζοσκούν στέλνει στην Εϊλέμ ένα ανώνυμο ηλεκτρονικό μήνυμα. Η Εϊλέμ πιστεύει ότι ο χρήστης του email απ’ όπου στάλθηκε το μήνυμα είναι νεκρός. Ο Τζοσκούν της λέει ότι έχει να της πει πολλά περισσότερα κι εκείνη στρέφεται για βοήθεια στον Μερτ.

Ο Τζελάλ ανακοινώνει σε όλους ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπακούν τον Σαρπ σε ό,τι λέει και του δίνει και τον έλεγχο των πάρκινγκ. Ο Νταβούτ ζηλεύει και λέει στον Σαρπ να μείνει μακριά από τη Μελέκ.

Ο Μερτ ζητά από την Εϊλεμ να απαντήσει στον Τζοσκούν ζητώντας του να συναντηθούν. Ξέρει ότι ο Τζοσκούν είναι το εισιτήριό του για το παρελθόν.


Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
1-2 ΕΔΩ
3-4 ΕΔΩ
5-6 ΕΔΩ
7-8 ΕΔΩ
9-10ΕΔΩ
11-12 ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
27-28-29 ΕΔΩ
32-33-34 ΕΔΩ
35-36 ΕΔΩ
37-38-39 ΕΔΩ
40-41 ΕΔΩ
42-43-44-45-46 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top