Τα επεισόδια της σειράς INSIDER
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27

Σαρπ ενημερώνει τον Γιουσούφ ότι πίσω από τον θάνατο του Μεστάν κρύβεται ο Κοκκινοτρίχης που θέλει να πάρει τη θέση του Τζελάλ. Σαρπ και Γιουσούφ θέλουν να χαλάσουν τα σχέδια του Κοκκινοτρίχη και να ζήσει ο Τζελάλ, καθώς είναι ο μόνος που ξέρει για τον Ουμούτ. Από τη μεριά του, ο Κοκκινοτρίχης συνεχίζει το σχέδιό του. 'Εχει βάλει τον Βουράλ να παγιδεύσει με βόμβα το αυτοκίνητο του Τζελάλ, ενώ παράλληλα τον ενημερώνει ότι δραπέτευσε και κατηγορεί τον Σαρπ για την απαγωγή του ίδιου, του Νταβούτ και του Μινίκ. Το αυτοκίνητο του Τζελάλ τυλίγεται στις φλόγες και η είδηση του θανάτου του γίνεται γνωστή σε όλη τη γειτονιά. Η Μελέκ ενημερώνει τον Μερτ για την τραγική είδηση και αυτός, πεπεισμένος ότι υπεύθυνος είναι ο Σαρπ τον βρίσκει και θέλει να τον σκοτώσει. Την τελευταία στιγμή κάνει πίσω καθώς δίπλα στον Σαρπ βρίσκεται η μητέρα του. 'Οταν αργότερα ακολουθεί τον Σαρπ, τον βλέπει να συναντιέται με κάποιον. Αυτό που θα αντικρύσει τον συγκλονίζει.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Το σοκ του Μερτ είναι μεγάλο, όταν βλέπει τον Σαρπ να συναντά τον Τζελάλ. Ο Τζελάλ μαθαίνει από τον Σαρπ το παιχνίδι του Κοκκινοτρίχη και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να πιστέψουν όλοι ότι είναι νεκρός. Ο Τζελάλ υποψιάζεται ότι πίσω από τον Κοκκινοτρίχη κρύβεται ο Ακίν Ισίκ. Ο Σελάμι ομολογεί στον Τζελάλ ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν σχέδιο του Κοκκινοτρίχη: ο θάνατος του Μεστάν, η απαγωγή του Νταβούτ και του Μινίκ και η παγίδευση του Σαρπ. Μετά απ' όλα αυτά, ο Σαρπ κερδίζει και πάλι την εμπιστοσύνη του Τζελάλ. Ο Κοκκινοτρίχης προσπαθεί να εδραιωθεί στη θέση του αφεντικού, αλλά ο κόσμος δεν πείθεται. Αντίθετα, ο Σαρπ, εκμεταλλευόμενος τη φήμη του ως δολοφόνου του Τζελάλ, αποκτά οπαδούς. Ο Κοκκινοτρίχης βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορεί να ομολογήσει ότι εκείνος σκότωσε πραγματικά τον Τζελάλ. Στο σπίτι, η οικογένεια του Τζελάλ πενθεί και η Μελέκ αισθάνεται απογοητευμένη που έδειξε εμπιστοσύνη στον Σαρπ. 'Οταν όμως, εμφανίζεται ο Τζελάλ και τους λέει την αλήθεια, η απογοήτευση της Μελέκ μετατρέπεται σε ευγνωμοσύνη.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29

Ο Τζελάλ παραμένει κρυμμένος, αφήνοντας τον Σαρπ να παρουσιάζεται ως το νέο αφεντικό, προκειμένου να παρασύρει σε παγίδα τον Ακίν Ισίκ και τον Κοκκινοτρίχη. Όταν ο Ακίν Ισίκ και ο Σαρπ συναντιούνται, ο Σαρπ του ζητά να συνεργαστούν. Ο Ακίν Ισίκ εντυπωσιάζεται με τον τρόπο που επηρεάζει τους άντρες του ο Σαρπ και πιστεύει ότι ο Τζελάλ ίσως να είναι ακόμα ζωντανός.

Ο Ακίν Ισίκ και ο Κοκκινοτρίχης θέλουν πλέον να βγάλουν από τη μέση τον Σαρπ και πηγαίνουν μαζί στο σημείο της συνάντησης. Στη συνάντηση όμως πηγαίνει και ο Γιουσούφ, επιθυμώντας να συλλάβει τον Τζελάλ και τον Ακίν Ισίκ επ’ αυτοφώρω.

Ο Ακίν Ισίκ λέει στον Κοκκινοτρίχη ότι ο Τζελάλ είναι ακόμα ζωντανός και στήνει παγίδα στον Τζελάλ. ΣΟ Κοκκινοτρίχης εμφανίζεται μαζί με τον Ακίν Ισίκ μπροστά στον Τζελάλ και του δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Θα καταφέρει να σωθεί ο Τζελάλ από τα χέρια του Ακίν Ισίκ και του Κοκκινοτρίχη

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
1-2 ΕΔΩ
3-4 ΕΔΩ
5-6 ΕΔΩ
7-8 ΕΔΩ
9-10ΕΔΩ
11-12 ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
30-31 ΕΔΩ
32-33-34 ΕΔΩ
35-36 ΕΔΩ
42-43-44-45-46 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top