Τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς INSIDER
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 22-23-24

Επεισόδιο 22

Ο Τζελάλ υποψιάζεται ότι κάποιος ενημερώνει τον Γιουσούφ για τις κινήσεις του και αναθέτει στον Μερτ να το ερευνήσει. Τις υποψίες του ενισχύει ο Μεστάν, που του λέει ότι από τότε που εμφανίστηκε ο Σαρπ στη ζωή τους, συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Με τη συναίνεση του Τζελάλ, ο Μεστάν στήνει παγίδα στον Σαρπ προκειμένου να τον ξεσκεπάσει. Ο Σαρπ προτείνει στη Μελέκ να μην συναντιούνται για λίγο καιρό, για να μην δίνουν δικαιώματα. Ο Τζελάλ ζητά από τον Μερτ να περνά χρόνο με την κυρία Φουσούν και την Εϊλέμ, μήπως και ανακαλύψει κάτι ενοχοποιητικό για τον Σαρπ. Η Γεσίμ, μετά από τον εκβιασμό της στη Μελέκ, τώρα προειδοποιεί και τον Σαρπ για τη σχέση του με τη Μελέκ. Ο Μερτ λέει στην κυρία Φουσούν ότι μπορεί να υπάρχει ένας τρόπος για να μάθουν αν ο Ουμούτ είναι ακόμη ζωντανός.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

Επεισόδιο 23

Ο Μεστάν βλέπει τον Σαρπ να συναντάει τον Γιουσούφ και τον καλεί στο κεμπαπτζίδικο για να του ζητήσει τον λόγο. Έρχονται στα χέρια και πάνω στον καυγά, κάποιος χτυπά τον Σαρπ από πίσω και χάνει τις αισθήσεις του. Αργότερα, συνέρχεται μέσα στο δάσος με ένα σημείωμα στην τσέπη του που γράφει «ΦΥΓΕ». Ο Μεστάν βρίσκεται κρεμασμένος και ο Τζελάλ ζητά από τους άντρες του να βρουν τον Σαρπ και να τον φέρουν μπροστά του. Το ίδιο ζητά και από τον Γιουσούφ. Ο Σαρπ πηγαίνει τους δικούς του σε ασφαλές μέρος για να μην τους βρει ο Τζελάλ. Ο Σαρπ ζητά από τον Γιουσούφ να προστατέψει την οικογένειά του, όσο εκείνος θα προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του και τον θάνατο του Μεστάν.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

Επεισόδιο 24

Ο Τζελάλ, για να βρει τον Σαρπ, ζητά από τον Μερτ να επικοινωνήσει με την Εϊλέμ και να της εκμαιεύσει πού βρίσκονται. Στο μεταξύ, η κυρία Φουσούν δεν αισθάνεται καλά και την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Μόλις το μαθαίνει ο Τζελάλ βάζει τον Νταβούτ να ψάξει τα νοσοκομεία για να βρει τις δύο γυναίκες. Ο Νταβούτ τις ανακαλύπτει και τις απαγάγει. Ο Σαρπ ζητά από τη Μελέκ να τον πιστέψει και να τον εμπιστευτεί. Ο Τζελάλ λέει στον Μερτ τις υποψίες του για τον Σαρπ, ότι είναι άνθρωπος του Γιουσούφ, αλλά και οι δύο είναι μπερδεμένοι με την όλη κατάσταση. Αν και οι άντρες του Τζελάλ παρακολουθούν τη Μελέκ, ο Σαρπ τούς ξεγελά και την συναντά. Ο Τζελάλ υπόσχεται στον Μερτ ότι δεν θα πειράξει τις δύο γυναίκες, αλλά θα τις χρησιμοποιήσει σαν δόλωμα για να εμφανιστεί ο Σαρπ. Ο τελευταίος φτιάχνει ένα βίντεο για τη μητέρα του όπου της εξηγεί τα πάντα και πηγαίνει να συναντήσει τον Τζελάλ.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
1-2 ΕΔΩ
3-4 ΕΔΩ
5-6 ΕΔΩ
7-8 ΕΔΩ
9-10ΕΔΩ
11-12 ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
19-20-21 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
27-28-29 ΕΔΩ
30-31 ΕΔΩ
32-33-34-35-36 ΕΔΩ
42-43-44-45-46 ΕΔΩ
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top