Τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς INSIDER
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20-21

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Ασλάν και Μερτ έρχονται αντιμέτωποι και ο Ασλάν σκοτώνεται. Ο Μερτ, επηρεασμένος από τον θάνατο του Ασλάν, φέρνει στη μνήμη του την ημέρα που εμφανίστηκε ο Τζελάλ και έσωσε αυτόν και τη Μελέκ από τον Τζοσκούν. Η Μελέκ διαβάζει στο διαδίκτυο ένα ανυπόγραφο άρθρο για τον Τζοσκούν και πανικοβάλλεται, καθώς τον θεωρούσε νεκρό. Ο Τζελάλ ανησυχεί μήπως οι άντρες του δεν εκτέλεσαν τις εντολές του για τη δολοφονία του Τζοσκούν. Ο Μπαρίς συναντά τον άνθρωπο με εντολή του οποίου έπιασε δουλειά στο εστιατόριο της κυρίας Φουσούν για να την παρακολουθεί αλλά ταυτόχρονα να την προσέχει. Ο Τζελάλ ζητά από τον Μερτ να μάθει τον συντάκτη του άρθρου και περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό. Ο Μερτ, που ξέρει ότι η Εϊλέμ έγραψε το άρθρο, της ζητά να αποκαλύψει την πηγή της. Εκείνη του απαντά ότι είναι ανώνυμη και ο Μερτ τής λέει να προσέχει γιατί δεν ξέρει πού μπορεί να μπλέξει.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Η Μελέκ προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω από την καταχώρηση «Αγάπη μου» στο κινητό τηλέφωνο του Σαρπ. Κάποιος επιτίθεται στην Εϊλέμ απειλώντας την να σταματήσει την έρευνα για τον Τζοσκούν. Ο Σαρπ, που επίσης ξέρει ότι είναι δικό της το άρθρο, μαθαίνει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση και έρχεται αντιμέτωπος μαζί του. Ο Ταλίπ, ένας μπράβος του Τζοσκούν, εκβιάζει τον Τζελάλ για τη συμφωνία που είχε κάνει με το πρώην αφεντικό του στο παρελθόν. Ο Σαρπ, με τη βοήθεια του Γιουσούφ, εντοπίζει τον αποστολέα των ανώνυμων πληροφοριών. Η Γεσίμ ανάβει φωτιές στον Νταβούτ, λέγοντάς του για τη σχέση Σαρπ και Μελέκ και τον προτρέπει να πάρει την κοπέλα και να φύγουν. Εκείνος αρνείται να κάνει κάτι ενάντια στη θέληση του πατέρα Τζελάλ.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Ο Τζελάλ ζητά από τον Νταβούτ να αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση, αφού πλέον έγινε γνωστός στην αστυνομία. Ο Νταβούτ όμως, έχει αντίθετη άποψη. Ο Σελίμ, νέο μέλος στην ομάδα του Γιουσούφ, βρίσκει πληροφορίες για τον Νταβούτ και ενημερώνει τον Μερτ. Ο τελευταίος, αντί να ενημερώσει με τη σειρά του τον διοικητή του, τις αποκρύπτει. Ο Σαρπ και ο Μερτ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ψάχνουν τον Ταλίπ. Ο Σαρπ τον βρίσκει και μαθαίνει την πραγματική σχέση του Τζελάλ και της Μελέκ. Ο Τζελάλ βρίσκει το αδύνατο σημείο του Ταλίπ και του κάνει μια προσφορά που είναι αδύνατο να αρνηθεί. Η αστυνομία φτάνει στο σημείο συνάντησης Τζελάλ και Ταλίπ. Θα σώσει, άραγε, τον τελευταίο μάρτυρα που θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει τον Μερτ, τη Μελέκ και τον Σαρπ; Κάποιος, που θεωρείται απ’ όλους νεκρός, παρακολουθεί τη σκηνή από μακριά.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
1-2 ΕΔΩ
3-4 ΕΔΩ
5-6 ΕΔΩ
7-8 ΕΔΩ
9-10ΕΔΩ
11-12 ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
22-23-24 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
27-28-29-30-31 ΕΔΩ
32-33-34-35-36 ΕΔΩ
42-43-44-45-46 ΕΔΩ
Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top