Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: G/G για Λεγκανές και Σεβίλλη

Μια Τετάρτη που θυμίζει Σαββατοκύριακο είναι η σημερινή, καθώς υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Η προσοχή επικεντρώνεται στην Πρέμιερ Λιγκ, παιχνίδια υπάρχουν σε Κύπελλο Ισπανίας και Κύπελλο Ιταλίας, όπως επίσης και σε Λιγκ Καπ Γαλλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται διαδικτυακά στην Ελλάδα.

Σκοράρουν αμφότερες

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Λεγκανές – Σεβίλλη, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Σεβίλλης. Η Λεγκανές έκανε τεράστια έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, όπου πέταξε εκτός συνέχειας τη Ρεάλ Μαδρίτης με επική νίκη 1-2 στο «Μπερναμπέου», πλέον θέλει να ολοκληρώσει την τρελή πορεία της με πρόκριση στον τελικό. Ακολούθησε το εντός έδρας 3-2 επί της Εσπανιόλ, σήμερα υποδέχεται την ποιοτική Σεβίλλη, που απέκλεισε με 2/2 νίκες την Ατλέτικο Μαδρίτης, έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 με τη Χετάφε. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, θεωρούμε ότι μπορούν να σκοράρουν.

Άσσος για Νιουκάστλ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Νιουκάστλ – Μπέρνλι, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.15. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θεωρητικά είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά η βαθμολογία αφηγείται διαφορετικές καταστάσεις. Η Μπέρνλι είναι εξαιρετική φέτος, ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή, καθώς μετράει 34 πόντους και βρίσκεται στο +11 απ’ την τελευταία τριάδα, ωστόσο είναι σε κακό μομέντουμ, ερχόμενη από τέσσερις σερί ήττες. Απ’ την άλλη, η Νιουκάστλ έχασε από Μάντσεστερ Σίτι (3-1) και Τσέλσι (3-0 στο Κύπελλο), χρειάζεται οπωσδήποτε το «τρίποντο», αφού είναι πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Δίνουμε προβάδισμα στο κίνητρο της Νιουκάστλ και επιλέγουμε άσσο.

Αντέχει η Μονπελιέ

Πάμε στο Λιγκ Καπ Γαλλίας και την αναμέτρηση Μονακό – Μονπελιέ, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.10. Είναι νοκ-άουτ αναμέτρηση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν πάρα πολύ την πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου από χθες περιμένει η Παρί. Η Μονακό δεν έχει κάτι άλλο να διεκδικήσει φέτος, καθώς το πρωτάθλημα έχει χαθεί, είναι εκτός Ευρώπης, ενώ αποκλείστηκε και στο Κύπελλο απ’ τη Λυών. Έρχεται απ’ το εκτός έδρας 2-2 με τη Μαρσέιγ, γενικά φέτος δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, κυρίως αμυντικά. Στον αντίποδα, η Μονπελιέ διαθέτει μια απ’ τις καλύτερες άμυνες της Γαλλίας, μπορεί να έχασε 4-0 απ’ την Παρί το Σάββατο, ωστόσο είναι φουλ ανταγωνιστική στα μεγάλα ματς, κάτι που φάνηκε και στις δύο ισοπαλίες με τη Μονακό για το πρωτάθλημα (1-1 εκτός, 0-0 εντός). Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αντέξουν, ποντάρουμε στο Χ2.

Με το Over 2.5 στη Σκωτία

Περνάμε στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας και την αναμέτρηση Ρος Κάουντι – Αμπερντίν, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.00. Προσπαθεί να βγάλει αντίδραση η Ρος Κάουντι, ωστόσο προς το παρόν δεν τα καταφέρνει. Ήταν ανταγωνιστική κόντρα στη Ρέιντζερς την Κυριακή, παρ’ όλα αυτά, ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας και συνέχισε στο δρόμο των αρνητικών αποτελεσμάτων. Ήταν η τέταρτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις για τη Ρος Κάουντι, που παραμένει τελευταία στη βαθμολογία. Σήμερα υποδέχεται την Αμπερντίν, που έρχεται απ’ το εντός έδρας 3-1 επί της Κιλμάρνοκ, είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο τελευταία δεν πατάει με σιγουριά στα πόδια της. Θεωρούμε ότι μπορεί να ανοίξει ο ρυθμός του ματς, ποντάρουμε στο Over 2.5.

Υψηλό σκορ στην Τουρκία

Κλείνουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Γκαζιαντέπ – Λούντβιγκσμπουργκ, όπου επιλέγουμε Over 155.5 σε απόδοση 1.87. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Το ματς είναι παντελώς αδιάφορο, καθότι η Λούντβιγκσμπουργκ θα είναι σίγουρα πρώτη ή δεύτερη, ενώ η Γκαζιαντέπ δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Η τουρκική ομάδα έκανε προσθήκη πριν από 15 ημέρες τον Πάτρικ Μίλερ από την Παρτιζάν, ο οποίος μόνος του αύξησε την επιθετική λειτουργία της ομάδας, κάνει ταχύτατες επιθέσεις και ήδη έχει 16.5 πόντους μ.ο.. Απ’ την άλλη, η Λούντβιγκσμπουργκ σκοράρει άνετα πάνω από 80 πόντους και μαζί είναι ικανές να επαληθεύσουν την επιλογή του Over 155.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142 Η Μαρίνα επιτίθεται στον Μάνο, γιατί θεώρησε άδικη...