Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 25/1

Η ζωή της Αρζού γίνεται εφιάλτης όταν ακούει τις φήμες, ότι ο Κενάν είναι ο πατέρα της Ελίφ. Προσπαθεί να κάνει την Αϊσέ να της ομολογήσει την αλήθεια αλλά εκείνη δεν μιλάει. Η Αρζού ξεσπάει τα νεύρα της στην Ελίφ. 

Η Τουγκτσέ βλέποντας ότι η μητέρα της φέρεται άσχημα στην Ελίφ, κάνει ακριβώς το ίδιο. Η τρυφερότητα του Κενάν προς το πρόσωπο της Ελίφ δημιουργεί νέα προβλήματα στην ήδη διαταραγμένη σχέση του με την Αρζού.
 Η Γκόντσα εμποδίζει την Ιπέκ να πάρει τα φάρμακα της για να ευχαριστήσει την Αρζού. 
Η υγεία της Ιπέκ χειροτερεύει. 
Αλιγέ δεν αισθάνεται άνετα με την ένταση, που επικρατεί στο σπίτι και η Αϊσέ δεν ξέρει τι να κάνει. Η Ελίφ δεν είναι ευχαριστημένη με τη ζωή της στο αρχοντικό και νοσταλγεί τη μητέρα της. Στο νοσοκομείο η Μελέκ δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης και η Ζεϊνέπ είναι πάντα δίπλα της. Όμως οι λογαριασμοί του νοσοκομείου αρχίζουν να γίνονται ένα μεγάλο πρόβλημα. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ δεν μπορούν να επιστρέψουν σπίτι καθώς η συμμορία τους περιμένει και έτσι κρύβονται σε μια αποθήκη. Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να πει στον Μουράτ τι συμβαίνει και εκείνος ορκίζεται να τον βοηθήσει να βρουν την Ελίφ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ