Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η Φαίη παγιδεύει τον Βλάση για το τεστ DNA!

Στο «Έλα στη θέση μου» ο Δαμιανός βρίσκεται υπ’ ατμόν με την πρωτοβουλία του Βλάση να δημοσιοποιήσει την κατάσταση με το παιδί της Φαίης και αποφασίζουν να του στήσουν μια παγίδα. Αρχικά η ιδέα δεν βρίσκει σύμφωνη τη γυναίκα, αλλά αναγκάζεται να υποχωρήσει και να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο… τεστ DNA!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Από τη μέρα που ο Δαμιανός έμαθε ότι ενδέχεται να είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η Φαίη, ασκεί στενό μαρκάρισμα μέχρι να του πει «ναι» στην πρόταση γάμου. Ο Βλάσης, μετά τα νέα για το γάμο της Φαίης και του Δαμιανού, περνά στην αντεπίθεση με ένα τολμηρό βήμα. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίζει να δημοσιοποιήσει την κατάσταση που υπάρχει με το παιδί της Φαίης! 

Διαβάστε παρακάτω…
Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον Δαμιανό ο οποίος βρίσκεται υπ’ ατμόν και περνά στην αντεπίθεση κάνοντας τραβηγμένες δηλώσεις στις κάμερες. 
Μάλιστα, δεν αργεί να προειδοποιήσει τον Βλάση ότι θα πληρώσει ακριβά αυτό που έκανε, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στη Φαίη η οποία παραξενεύεται και ζητά να μάθει τι κρύβεται πίσω από αυτή τη «δήλωση». 
Ο Δαμιανός σχεδιάζει πώς θα βγάλει από τη μέση τον Βλάση σε ό,τι αφορά το θέμα της πατρότητας του παιδιού που περιμένει και της εξηγεί ότι τυχαίνει να γνωρίζει δύο επιστήμονες σε βιοχημικό εργαστήριο οι οποίοι χρειάζονται διαφήμιση, και αν το θέλει κι αυτή, είναι διατεθειμένοι να λύσουν το αίνιγμα τίνος είναι το παιδί. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ωστόσο, η Φαίη δεν είναι διατεθειμένη να διακινδυνεύσει την εγκυμοσύνη της, αλλά ο Δαμιανός την καθησυχάζει ότι ούτε που θα την ακουμπήσουν αφού θα είναι στημένο ώστε να απαλλαγούν μια και καλή από τον Βλάση και τις ανόητες πράξεις του. 
Αρχικά η Φαίη διστάζει να προχωρήσει σ’ αυτή την ενέργεια αφού δεν θέλει να εκθέσει τον αγαπημένο της, αλλά μετά από μια έντονη λογομαχία με τον Δαμιανό δέχεται να συμμαχήσουν. 
Ο Δαμιανός εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα που προκάλεσε ο Βλάσης, βάζοντας τους επιστήμονες να λύσουν το θέμα της πατρότητας και να του ανακοινώσουν ότι πατέρας είναι ο… Δαμιανός.

tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 90 Ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον...