Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παπαδημούλης: Μου φαίνεται τρελό ο γιος και η κόρη του Μητσοτάκη να πηγαίνουν κόντρα στη γραμμή του πατέρα τους

«Είναι προς το συμφέρον μιας χώρας να στέλνει στην Ευρώπη τους καλύτερους, την εθνική Ελλάδας στην πολιτική, όχι στο μπάσκετ ή στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας για την εμπειρία του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο kozani.tv και την τηλεόραση του Flash και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ο Χρόνος».

Σημείωσε δε, ότι η χώρα μας δεν ευτύχησε σε ευρωβουλευτές, καθώς τα κόμματα «δεν έδιναν μεγάλη σημασία στο ποιους στέλνανε στην Ευρώπη, ειδικά την εποχή της λίστας».

Για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας είπε ότι ήταν γνωστός στους Ευρωπαίους, «αλλά ο τότε πρόεδρος Μπαρόζο ενδιαφερόταν να ανανεώσει μια θητεία ως πρόεδρος της Κομισιόν και ήθελε την εύνοια και την ψήφο της τότε ελληνικής κυβέρνησης».

«Βρεθήκαμε στα μνημόνια γιατί κάποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα μας και πέταγαν τα λεφτά που δεν υπήρχαν για να κερδίζουν ψήφους. Με ενοχλεί να εμφανίζονται τώρα, ως τιμητές, αυτοί που έριξαν τη χώρα στα βράχια» είπε ο κ. Παπαδημούλης, προσθέτοντας: «Ο καβγάς είναι καβγάς συνυπεύθυνων, γιατί στον εκτροχιασμό συνέβαλαν όλοι. Ξοδέψαμε πολλά λεφτά για μια φούσκα κι έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους Ευρωπαίους δανειστές να μας βάλουν τη θηλιά στο λαιμό. Ο Ντάισελμπλουμ έρχεται και τα λέει αυτά στο τέλος της θητείας του».

Όσον αφορά το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και ειδικότερα τα συλλαλητήρια, είπε ότι τα θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο, αλλά με σωστούς και υπεύθυνους χειρισμούς, ενώ για την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε: «Μου φαίνεται τρελό ο γιος και η κόρη του Μητσοτάκη να πηγαίνουν κόντρα στη γραμμή του πατέρα τους».

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 Η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί...