Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ζουράρις: Δεν έχω ιδέα αν είμαι ακόμη στους ΑΝΕΛ

“Δεν έχω ιδέα, κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί”, τόνισε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα .Παράλληλα, επισήμανε ότι δική του απόφαση είναι ότι παραμένει βουλευτής και στηρίζει την Κυβέρνηση, ανεξάρτητα με το αν αυτό θα γίνει σαν βουλευτής των ΑΝΕΛ, ή όχι.

Ακόμα ο Κώστας Ζουράρις σε ερώτηση που του υποβλήθηκε είπε ότι ήταν έτοιμος να παραιτηθεί και για εθνικούς λόγους διαφωνώντας με τους χειρισμούς στα ζητήματα με την Αλβανία και ειδικά σε ό,τι αφορά στον αλβανικό αλυτρωτισμό. Ολοι έπεσαν πάνω του και εκείνος δυστυχώς όπως τόνισε δεν επέμεινε. Για το θέμα των Σκοπίων είπε ότι δεν θα ψηφίσει ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Για το σημερινό πολυνομοσχέδιο στη Βουλή θα ψηφίσει “ναι”.

Τέλος, και αναφορικά με το θέμα του Άρη και του Ολυμπιακού, τόνισε πως δεν υπήρξε θέμα προσβολής κάποιου, αλλά ήταν καθαρά σατιρική η διάθεσή του, κάτι που έρχεται από την εποχή του Αριστοφάνη. Επισήμανε πως τέσσερις απ τους καλύτερους φίλους του είναι Αρειανοί και δεν εθίγη κανείς εξ αυτών. Τόνισε πως ο περισσότερος κόσμος κατάλαβε πως ήταν σάτιρα και χιουμοριστική η διάθεσή του.

gazetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Μετά την τραγική εξέλιξη με την Όλγα, η Μαρίκα συγκλονισμένη αναζητά την Βικτωρία, ώστε...