Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Φράγκος Φραγκούλης «τρομάζει» τους ΑΝΕΛ

Δεκάδες «ρήγματα» στην πολιτική σκηνή, αλλά και «ιερό» σχίσμα προκαλεί το Σκοπιανό, με την κυβέρνηση να κρατάει αυτή τη στιγμή στα χέρια της την καυτή πατάτα της «λύσης» για την οποία ωστόσο δέχεται πολλές επικρίσεις, τόσο στο χειρισμό της υπόθεσης σε πολιτικό επίπεδο, όσο και στις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις σε διπλωματικό επίπεδο.

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός περνάει νέα, ίσως την σοβαρότερη, μεγάλη κρίση, που όχι μόνο δυσκολεύει τον κοινό της βηματισμό, αλλά εκθέτει ιδιαίτερα τους ΑΝΕΛ, που βρίσκονται πια αντιμέτωποι τόσο με τις ίδιες τις πολιτικές τους θέσεις, όσο και με τους ψηφοφόρους στους οποίους απευθύνονται.

Η ΚΟ των ΑΝΕΛ επιχειρεί να διαφυλάξει το κύρος της και να διαφοροποιηθεί έστω παρασκηνιακά ή μεμονωμένα από την κυβερνητική γραμμή, όπως κάνει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Αυτό όμως που τρομάζει περισσότερο και από μια ενδεχόμενη κωλοτούμπα από την πλευρά των ΑΝΕΛ στο θέμα της ονομασίας, δεν είναι μόνο το όνομα των Σκοπίων.

Το όνομα που φαίνεται να τρομάζει τους ΑΝΕΛ εδώ και αρκετά 24ωρα είναι αυτό του… Φράγκου Φραγκούλη. Είναι το σενάριο της δημιουργίας ενός νέου κόμματος στη δεξιά παράταξη που θα φέρει την υπογραφή του Φράγκου Φραγκούλη, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, εφόσον υπάρξει ανάγκη να προχωρήσει στην δημιουργία κόμματος.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο σαφώς τρομάζει τους ΑΝΕΛ, αφού όχι μόνο το νέο κόμμα θα απευθυνθεί στον πατριωτισμό των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ, αλλά και θα υπογράψει την κοινοβουλευτική εξαφάνιση του κόμματος του Πάνου Καμμένου. 

 
parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024 Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Κριού και σιγά – σιγά επανερχόμαστε στους φυσιολογικούς ρυθμούς στις επικοινωνίες...