Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΑΝΝΕ: Δραματικές ώρες για τη Μελέκ! Γιατί την απειλεί ο Τζενγκίζ;

Συγκλονιστικό και απόλυτα συγκινητικό θα είναι το μεγάλο φινάλε της τουρκικής σειράς του ANT1 «Anne», που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το TiVi Σίριαλ με όλες τις σκηνές και τους διαλόγους των πρωταγωνιστών! Αραγε σε ποια χέρια θα καταλήξει η μικρή Μελέκ; Διαβάστε παρακάτω την απάντηση…


ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το τελευταίο επεισόδιο ξεκινάει με τη Σουλέ να κατηγορεί τον Τζενγκίζ ότι εκείνος σκότωσε τον Ταχίρ. 
Ωστόσο ο Τζενγκίζ το αρνείται και για ακόμη μια φορά πείθει τη γυναίκα του για την αθωότητά του. Παράλληλα της αποκαλύπτει: «Η μητέρα της Ζεϊνέπ (σ.σ. Γκιονούλ) με δηλητηρίασε και με ανάγκασε να υπογράψω το χαρτί για την υιοθεσία των παιδιών». 
Η Σουλέ γίνεται έξαλλη, ενώ η αστυνομία φτάνει στο σπίτι και συλλαμβάνει τον Τζενγκίζ. 
Στην έπαυλη, η Ζεϊνέπ είναι χαρούμενη με τα νέα αυτά, αλλά η χαρά της δεν διαρκεί πολύ, αφού εμφανίζεται η Σουλέ και έξαλλη παίρνει τα παιδιά της από εκεί. 
Η Γκαμζέ της λέει: «Εχουμε χαρτί που εγκρίνει την υιοθεσία» και η Σουλέ της απαντάει: «Δεν δίνω τα παιδιά μου! Δεν θα τα δώσω». 
Διαβάστε παρακάτω…
Η μικρή Μελέκ παίζει με τον αδελφό της, ενώ η Σουλέ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση και μένει όλο το βράδυ εκεί. 
Την επόμενη μέρα ο Τζενγκίζ αποφυλακίζεται και μαζί με τη γυναίκα του επιστρέφουν στο σπίτι. 
Κάποια στιγμή εκείνος βρίσκει ευκαιρία, αρπάζει τη μικρή και την εκβιάζει: «Θα πας στο σπίτι της Ζεϊνέπ και θα πάρεις ένα χαρτί που λέει το όνομά μου και έχει την υπογραφή μου». Η Μελέκ του απαντάει: «Δεν μπορώ να κλέψω! Δεν θα το κάνω». 
Και τότε ο Τζενγκίζ της λέει: «Αν δεν το κάνεις θα σε πουλήσω κι εσένα και τον αδελφό σου». 
Το κορίτσι φοβάται και έτσι παίρνει τον αδελφό της και πάει στο σπίτι της Ζεϊνέπ να μείνει. 
Διαβάστε παρακάτω…
Το βράδυ εκείνη ακολουθεί την Γκαμζέ και βλέπει πού κρύβει το χαρτί με την υπογραφή του Τζενγκίζ. 
Οταν όλοι θα κοιμηθούν, το μικρό κορίτσι θα πάει να το πάρει. 
Στο μεταξύ, η Σουλέ πιστεύει πως με τον Τζενγκίζ επιτέλους θα ευτυχήσουν και έτσι αποφασίζει να κάψει στο τζάκι όλα τα ενθύμια που είχε κρατήσει από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της Μελέκ που πέθανε. 
Την επόμενη μέρα η Μελέκ είναι στενοχωρημένη και παρόλο που η Ζεϊνέπ τη ρωτάει συνέχεια αν είναι καλά, εκείνη δεν της λέει τι έχει συμβεί.
 Η Σουλέ πάει να πάρει τα παιδιά της και η Γκαμζέ ανακαλύπτει πως λείπει το χαρτί. Τότε η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως το πήρε η Μελέκ και πως σίγουρα θα την απείλησαν οι γονείς της. Ετσι πάει σπίτι τους και τους επιτίθεται φραστικά. 
Διαβάστε παρακάτω…
Η Σουλέ που δεν γνωρίζει τίποτα τη διώχνει, ενώ ζητάει εξηγήσεις από τον Τζενγκίζ. 
Τότε εκείνος της λέει: «Για εμάς το έκανα! Για σένα! Είπα στη Μελέκ να πάρει το χαρτί πίσω! Θέλω να γίνουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια πια». 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τόσο ο Τζενγκίζ όσο και η Σουλέ αδιαφορούν για τα παιδιά τους και η Μελέκ παίρνει τον αδελφό της και πάνε στο πάρκο όπου εκεί τους περιμένει η Ζεϊνέπ. «Σ’ αγαπάω πολύ! Ξέρεις ότι μπορείς να μου τα λες όλα», την καθησυχάζει και η μικρή βάζει τα κλάματα, την αγκαλιάζει και της απαντάει: «Συγγνώμη! Εγώ πήρα το χαρτί! Μου είπε ότι θα μας πουλήσει στο παζάρι και φοβήθηκα».
Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...