Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΝΕ: Σε σοβαρό κίνδυνο η ζωή της Ζεϊνέπ – Πέφτει σε κώμα!

Στην «Anne» τον μεγαλύτερο πόνο στη ζωή της θα ζήσει η Ζεϊνέπ, η οποία εκτός από τη μάχη που θα δώσει και θα βγει νικήτρια, έχει να αντιμετωπίσει και τον άδικο «χαμό» της Μελέκ. Η μικρή θα χάσει τη ζωή της σε τροχαίο και τίποτα από εδώ και στο εξής δεν θα είναι ίδιο για τη Ζεϊνέπ, που θα θρηνήσει το παιδί που ένιωσε παιδί της!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Τζενγκίζ για ακόμη μια φορά θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της μικρής Μελέκ και προκειμένου να μην τη σκοτώσει θα εκβιάσει τη Ζεϊνέπ. 
Η νεαρή κοπέλα μαζί με τον αστυνόμο Σινάν ξεκινούν να πάνε να τον συναντήσουν, ωστόσο στο δρόμο τρακάρουν με μια νταλίκα. Αμέσως μεταφέρονται στο νοσοκομείο και η δασκάλα υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων αλλά και χειρουργείων προκειμένου να γίνει καλά. 
Μετά από αρκετές ώρες και με την οικογένειά της να αγωνιά για τη ζωή της, ο γιατρός της κάνει ψηλάφηση για να δει αν νιώθει τα άκρα της. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ομως από το λαιμό και κάτω δεν νιώθει τίποτα!
 Η οικογένειά της σοκάρεται! 
Το ίδιο και εκείνη, αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει την εγχείριση που της προτείνουν οι γιατροί, παρόλο που είναι επικίνδυνη για τη ζωή της, ενώ οι πιθανότητες για να περπατήσει ξανά είναι μηδαμινές. 
Η Ζεϊνέπ δέχεται να πάρει το μεγάλο ρίσκο, ενώ παράλληλα τηλεφωνεί στη Σουλέ και της ζητάει να στείλει τη Μελέκ στο νοσοκομείο να της μιλήσει: «Μη σε ακούσει η Μελέκ. Είμαι στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, σε παρακαλώ θέλω να τη φέρεις να τη δω και να της μιλήσω». 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Τζαχιντέ στέλνει τον οδηγό της να πάει να πάρει τη μικρή και τη Σουλέ και τις πηγαίνει στο νοσοκομείο. 
Η Ζεϊνέπ λέει ψέματα στη Μελέκ για την κατάστασή της, ενώ παράλληλα της ανακοινώνει: «Μου πρότειναν μια δουλειά και θα φύγω μακριά! Δεν θα μπορέσεις να με δεις ξανά! Από εδώ και στο εξής θα ζεις με τη μητέρα σου, εμένα μη με ψάξεις ποτέ ξανά! Και τώρα φύγε, αλήθεια θέλω να φύγεις. Φύγε». Το μικρό κορίτσι συγκλονίζεται από τη συμπεριφορά της, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να την απομακρύνει από εκείνη και να της σώσει τη ζωή. 
Διαβάστε παρακάτω…
Την επόμενη μέρα η Ζεϊνέπ μπαίνει στο χειρουργείο. Μετά από ώρες ο γιατρός ανακοινώνει στην οικογένεια: «Η εγχείρηση πήγε καλά! Ωστόσο θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες για να δούμε την εξέλιξη της υγείας της». Μετά από μέρες όμως η Ζεϊνέπ δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης και ο γιατρός ανακοινώνει τα δυσάρεστα: «Δυστυχώς έπεσε σε κώμα». Η Γκιονούλ ρωτάει: «Πόσο θα μείνει έτσι;». Ο γιατρός τής απαντάει: «Δεν γνωρίζουμε! Μπορεί να κρατήσει μέρες, μήνες, ακόμα και χρόνια».

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...