Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΝΝΕ: Η Ζεϊνέπ στη φυλακή!

Στην «Anne» το σχέδιο της Ζεϊνέπ να φύγει στο εξωτερικό με τη Μελέκ «ναυαγεί», με αποτέλεσμα εκείνη να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου. Οι ώρες που περνάει η κοπέλα στη φυλακή είναι δύσκολες, κυρίως σκεπτόμενη πώς περνάει η μικρή Μελέκ μακριά της.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η μικρή Μελέκ καταφέρνει να το σκάσει από τη Σουλέ και να πάει στη φυλακή για να δει κρυφά τη Ζεϊνέπ. 
Ο αστυνόμος Σινάν βρίσκει το μικρό κορίτσι και αφού το πάει στο γραφείο του προσπαθεί να της μιλήσει. «Η Ζεϊνέπ είναι η μητέρα μου και είναι η καλύτερη στον κόσμο», του λέει και εκείνος τη ρωτάει: «Μήπως σε ανάγκασε να το πεις αυτό; Ξέρεις ότι μπορείς να με εμπιστευτείς». 
Ομως η Μελέκ επιμένει, ενώ αφήνει υπόνοιες για τη συμπεριφορά της Σουλέ απέναντί της. 
Διαβάστε παρακάτω…
Στο μεταξύ, η Σουλέ φτάνει εκεί και ρωτάει την κόρη της: «Πώς βρέθηκες εδώ; Γιατί ήρθες;». 
Ομως ο Σινάν της θέτει ένα ερώτημα: «Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο να έρθει το παιδί να δει τη Ζεϊνέπ, αν πράγματι εκείνη την είχε απαγάγει;», και δίνει εντολή να την οδηγήσουν στο τμήμα για να της πάρουν κατάθεση. 
Εκεί ο Σελίμ της δίνει να διαβάσει το γράμμα που έγραψε η μικρή στη Ζεϊνέπ και της λέει: «Εμένα αυτό το γράμμα δεν μου δείχνει ότι το παιδί αναγκάστηκε να το γράψει». 
Η Σουλέ επιμένει: «Είναι βέβαιο ότι ανάγκασε το παιδί μου! Μου έκλεψε το παιδί». 
Διαβάστε παρακάτω…
Ο Σελίμ διατάζει έρευνα από την Πρόνοια για το αν η Σουλέ είναι ικανή μητέρα, αλλά μέχρι τότε το παιδί θα μείνει στο Ιδρυμα. 
Εκεί το μικρό κορίτσι περνάει πολύ όμορφα με τα άλλα παιδιά, ενώ την ίδια ώρα η Σουλέ, που θέλει διακαώς να πάρει πίσω το παιδί της, περνάει αντίστοιχα όμορφες στιγμές με τον Τζενγκίζ, ο οποίος μάλιστα της κάνει και πρόταση γάμου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Σύντομα παντρεύονται και αυτό για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την επιμέλεια του κοριτσιού. Παράλληλα, η Τζαχιντέ βρίσκει τον Τζενγκίζ και τον εκβιάζει να αποσύρουν τη μήνυση κατά της Ζεϊνέπ, αλλιώς θα φροντίσει να τους κλείσει στη φυλακή, αλλά και να χάσουν για πάντα τη Μελέκ 
Διαβάστε παρακάτω…
Εκείνος μαζί με τη Σουλέ συμφωνούν και στο δικαστήριο αλλάζουν την κατάθεση. 
Ετσι η Ζεϊνέπ αφήνεται ελεύθερη, ενώ η Πρόνοια ξεκινάει τις συνεδρίες τόσο με τη Μελέκ όσο και με τη Σουλέ για να κρίνουν αν είναι ικανή μητέρα. 
Η Ζεϊνέπ αποφυλακίζεται, επιστρέφει στο πατρικό της και αγωνιά για την τύχη της μικρής.

.tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ