Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναδιάρθρωση στη ΝΔ σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μπορεί το σχέδιό του να είναι έτοιμο, όμως παραμένει άγνωστος ο χρόνος της υλοποίησής του όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr

Το ενδιαφέρον για το εσωτερικό του κόμματος και τα στελέχη εστιάζεται κυρίως στις αλλαγές της «γαλάζιας» σκιώδους κυβέρνησης, ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», η σχετική διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη.

Συγκεκριμένα, στα χέρια του διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη Μιχάλη Μπεκίρη βρίσκεται μια σειρά από στοιχεία που αποτυπώνουν τη δραστηριότητα τόσο των τομεαρχών όσο και γραμματέων της ΝΔ, η οποία θα αποτελέσει και τη βάση των όποιων ανακατατάξεων.

 Φυσικά η παράμετρος αυτή δεν αφορά τους επικεφαλής των γραμματειών που επιθυμούν διακαώς να συμμετάσχουν στις λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών, επιθυμώντας να θέσουν εαυτούς στη διάθεση της ηγετικής ομάδας.

Ακόμη όμως πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι, πέραν των εν λόγω στοιχείων, το σύστημα Μητσοτάκη έχει στα χέρια του και έναν συγκεντρωτικό «χάρτη» με τις επιδόσεις των κοινοβουλευτικών στελεχών σε όλη τη διάρκεια του 2017, προκειμένου να σχηματιστεί μια ολοκληρωμένη εικόνα για τους τομείς παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου όπου η αλλαγή σκυτάλης φαντάζει επιβεβλημένη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....