Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Όλγα πιάνει στα πράσα τον Άλεξ με την Άννα!

Στο «Τατουάζ» ο Aλέξανδρος με την Αννα περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να ξανασμίξουν και να ζήσουν πλέον ελεύθερα τον έρωτά τους. Ωστόσο αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς έχουν να λύσουν αρκετά ακόμα θέματα…


Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ


Ο Αλέξανδρος και η Αννα ζουν από μακριά τον παράνομο έρωτά τους, τη στιγμή που η Ολγα με τον Σάκη παραμένουν ψυχραμένοι και σε απόσταση καθώς η Ολγα δεν θέλει να προχωρήσει σε γάμο μαζί του. Ο Αλέξανδρος από την άλλη προσπαθεί να κρατήσει μακριά την Ολγα από την επανασύνδεσή του με την Αννα και της κρύβει ότι έχει ξανά σχέση μαζί της, ενώ το ίδιο ζητάει και από τον Σάκη. Να μην της πει τίποτα μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει η ιστορία με τον εκβιασμό και εξασφαλιστεί η ασφάλεια της Λήδας.

 Διαβάστε παρακάτω…

Στο μεταξύ, η Αννα δεν μπορεί πλέον να ζει μακριά από τον Αλέξανδρο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάει κοντά του. Ετσι με πρόσχημα τον αδελφό της, αποφασίζει να έρθει στην Ελλάδα και το ανακοινώνει σε όλους: “«Μου λείπει πολύ ο Μάριος, έχει περάσει τόσος καιρός και σκέφτομαι να πάω στην Ελλάδα να τον δω και να δω και τη Βέρα», λέει και ο Θεοχάρης παραξενεύεται λίγο. Την κοιτάζει με δυσπιστία και από τη λίγο νευρική συμπεριφορά της αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί και να του λέει ψέματα, αλλά δεν της κάνει καμία άλλη ερώτηση. Ετσι η Αννα την άλλη μέρα φεύγει για την Ελλάδα και πηγαίνει κατευθείαν στην Αίγινα όπου την περιμένει ο Αλέξανδρος και εκεί οι δυο τους σμίγουν παράφορα και ζουν έναν έρωτα τρελό. Την ίδια στιγμή η Τατιάνα μαθαίνει ότι η Αννα είναι στην Ελλάδα και ότι θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της Βέρας και ταράζεται, γιατί ο Τόνυ είναι απρόβλεπτος και μετά από τα λουλούδια που της στέλνει, μπορεί να εμφανιστεί και ο ίδιος εκεί.

Διαβάστε παρακάτω…

Κι ενώ ο Αλεξ με την Αννα περνάνε ευτυχισμένες στιγμές, ένα γεγονός έρχεται να ταράξει τη γεμάτη πάθος ζωή τους.
Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον ξαφνικό ερχομό της Ολγας. Μόλις η Ολγα φτάνει, αιφνιδιάζει τον Αλεξ στο σπίτι του στην Αίγινα ενώ αυτός είναι με την Αννα και αυτό που ακολουθεί δεν περιγράφεται.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ολγα αρχίζει να ουρλιάζει: «Ψεύτη, δεν σε νοιάζει για το παιδί σου. Βάζεις πάνω από όλα, ακόμα και από τη ζωή του παιδιού σου, αυτή», του φωνάζει έξαλλη, ενώ ο Αλεξ προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Ολγα, ηρέμησε! Δεν κινδυνεύει κανείς. Ξέρω τι κάνω», προσπαθεί να της πει, αλλά εκείνη έξαλλη συνεχίζει την επίθεση: «Τέρμα, δεν θα ξαναδείς τη Λήδα ποτέ», του πετάει κατάμουτρα. Η Αννα τα έχει χάσει, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και στέκεται αμίλητη να παρακολουθεί την παράνοια της Ολγας και την απελπισία του Αλεξ, ο οποίος φεύγοντας η Ολγα καταρρέει.

www.tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ