Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σκοπιανό: Ποιοι πολιτικοί θα δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο (Ονόματα)

Πολλοί είναι οι πολιτικοί που αναμένεται να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία.

Μπείτε και ψηφίστε: Μεγάλη δημοσκόπηση για τις προτάσεις Νίμιτς για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Από το πολιτικό προσωπικό, αναμένεται να δώσουν το παρών και οι πέντε βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ (Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Ράπτη, Καράογλου και Αναστασιάδης), καθώς και οι περισσότεροι από τους 17 «γαλάζιους» βουλευτές της Μακεδονίας, οι δυο βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, Γ. Σαρίδης και Α. Φωκάς, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, και πιθανώς κι άλλους βουλευτές του κόμματος, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Κ. Ζουράρις και Γ. Λαζαρίδης, με φήμες να κάνουν λόγο για παρουσία ακόμη και του Πάνου Καμμένου και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και άλλες περιοχές.

Δε θα είναι παρόντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Άγνωστο παραμένει εάν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής θα συμμετάσχουν, καθώς μέχρι σήμερα δηλώνουν πως «παρακολουθούν με ενδιαφέρον, χωρίς να έχουν αποφασίσει». Πιθανώς κι από… απόσταση, αφού υπάρχει και η δήλωση… Ιερώνυμου.

Η πιο ηχηρή παρουσία τοπικού φορέα αναμένεται να είναι εκείνη του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα. Κύκλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επιβεβαιώνουν ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα δώσει κανονικά το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Επίσης, στο συλλαλητήριο αναμένεται να μεταβούν όλοι οι «γαλάζιοι» δήμαρχοι του νομού Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και δήμαρχοι από άλλες περιοχές της Μακεδονίας. Διακριτική θα είναι η παρουσία εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης, ενώ ευδιάκριτη θα είναι η παρουσία οργανώσεων, πατριωτικών, πολιτιστικών και βέβαια στρατιωτικών (απόστρατοι κτλ.).

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20 και 21 Απριλίου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας...