Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΑΝΝΕ: Το μεγάλο φινάλε! Σε ποια χέρια καταλήγει η Μελέκ;

Συγκλονιστικό και απόλυτα συγκινητικό θα είναι το μεγάλο φινάλε της τουρκικής σειράς του ANT1 «Anne», όπως μας παρουσιάζει αποκλειστικά το TiVi Σίριαλ με όλες τις σκηνές και τους διαλόγους των πρωταγωνιστών!
Αραγε σε ποια χέρια θα καταλήξει η μικρή Μελέκ;

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση…
ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Το τελευταίο επεισόδιο ξεκινάει με τη Σουλέ να κατηγορεί τον Τζενγκίζ ότι εκείνος σκότωσε τον Ταχίρ. Ωστόσο ο Τζενγκίζ το αρνείται και για ακόμη μια φορά πείθει τη γυναίκα του για την αθωότητά του. 
Παράλληλα της αποκαλύπτει: «Η μητέρα της Ζεϊνέπ (σ.σ. Γκιονούλ) με δηλητηρίασε και με ανάγκασε να υπογράψω το χαρτί για την υιοθεσία των παιδιών». Η Σουλέ γίνεται έξαλλη, ενώ η αστυνομία φτάνει στο σπίτι και συλλαμβάνει τον Τζενγκίζ.
 Στην έπαυλη, η Ζεϊνέπ είναι χαρούμενη με τα νέα αυτά, αλλά η χαρά της δεν διαρκεί πολύ, αφού εμφανίζεται η Σουλέ και έξαλλη παίρνει τα παιδιά της από εκεί. Η Γκαμζέ της λέει: «Εχουμε χαρτί που εγκρίνει την υιοθεσία» και η Σουλέ της απαντάει: «Δεν δίνω τα παιδιά μου! Δεν θα τα δώσω». 
Διαβάστε παρακάτω…
Η μικρή Μελέκ παίζει με τον αδελφό της, ενώ η Σουλέ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση και μένει όλο το βράδυ εκεί. 
Την επόμενη μέρα ο Τζενγκίζ αποφυλακίζεται και μαζί με τη γυναίκα του επιστρέφουν στο σπίτι. Κάποια στιγμή εκείνος βρίσκει ευκαιρία, αρπάζει τη μικρή και την εκβιάζει: «Θα πας στο σπίτι της Ζεϊνέπ και θα πάρεις ένα χαρτί που λέει το όνομά μου και έχει την υπογραφή μου». Η Μελέκ του απαντάει: «Δεν μπορώ να κλέψω! Δεν θα το κάνω». Και τότε ο Τζενγκίζ της λέει: «Αν δεν το κάνεις θα σε πουλήσω κι εσένα και τον αδελφό σου». Το κορίτσι φοβάται και έτσι παίρνει τον αδελφό της και πάει στο σπίτι της Ζεϊνέπ να μείνει. 
Διαβάστε παρακάτω…
Το βράδυ εκείνη ακολουθεί την Γκαμζέ και βλέπει πού κρύβει το χαρτί με την υπογραφή του Τζενγκίζ. Οταν όλοι θα κοιμηθούν, το μικρό κορίτσι θα πάει να το πάρει. Στο μεταξύ, η Σουλέ πιστεύει πως με τον Τζενγκίζ επιτέλους θα ευτυχήσουν και έτσι αποφασίζει να κάψει στο τζάκι όλα τα ενθύμια που είχε κρατήσει από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της Μελέκ που πέθανε. 
Την επόμενη μέρα η Μελέκ είναι στενοχωρημένη και παρόλο που η Ζεϊνέπ τη ρωτάει συνέχεια αν είναι καλά, εκείνη δεν της λέει τι έχει συμβεί. Η Σουλέ πάει να πάρει τα παιδιά της και η Γκαμζέ ανακαλύπτει πως λείπει το χαρτί. Τότε η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως το πήρε η Μελέκ και πως σίγουρα θα την απείλησαν οι γονείς της. Ετσι πάει σπίτι τους και τους επιτίθεται φραστικά. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Η Σουλέ που δεν γνωρίζει τίποτα τη διώχνει, ενώ ζητάει εξηγήσεις από τον Τζενγκίζ. Τότε εκείνος της λέει: «Για εμάς το έκανα! Για σένα! Είπα στη Μελέκ να πάρει το χαρτί πίσω! Θέλω να γίνουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια πια». Τόσο ο Τζενγκίζ όσο και η Σουλέ αδιαφορούν για τα παιδιά τους και η Μελέκ παίρνει τον αδελφό της και πάνε στο πάρκο όπου εκεί τους περιμένει η Ζεϊνέπ. «Σ’ αγαπάω πολύ! Ξέρεις ότι μπορείς να μου τα λες όλα», την καθησυχάζει και η μικρή βάζει τα κλάματα, την αγκαλιάζει και της απαντάει: «Συγγνώμη! Εγώ πήρα το χαρτί! Μου είπε ότι θα μας πουλήσει στο παζάρι και φοβήθηκα». 
 Διαβάστε παρακάτω…
Ο Τζενγκίζ επιτίθεται στη Ζεϊνέπ

Η Σουλέ εξακολουθεί να πιστεύει πως είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Τζενγκίζ και του λέει: «Νιώθω τόσο ευτυχισμένη που φοβάμαι». 
Εκείνος της απαντάει: «Δεν έχεις λόγο να φοβάσαι τίποτα». Ομως εκείνη τη στιγμή φτάνει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει ξανά. Στο τμήμα ο μάρτυρας που είδε τη δολοφονία του Ταχίρ υποστηρίζει πως δεν ήταν ο Τζενγκίζ εκείνος που τον σκότωσε και έτσι αφήνεται και πάλι ελεύθερος. Την επόμενη μέρα ο Τζενγκίζ, η Σουλέ και τα παιδιά τους συναντάνε τη Ζεϊνέπ, την Γκαμζέ και το δικηγόρο τους προκειμένου να μιλήσουν για τη διαθήκη της Τζαχιντέ (σ.σ. η Τζαχιντέ μερικά επεισόδια πριν έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε στον ύπνο της), η οποία άφησε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από την περιουσία της στη Μελέκ. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ωστόσο ο Τζενγκίζ είναι αποφασισμένος να το εκμεταλλευτεί αυτό και έτσι πηγαίνει μετά από μερικές μέρες στην τράπεζα για να βγάλει χρήματα. 
Ομως εκεί όσα μαθαίνει δεν θα του αρέσουν, αφού η τραπεζικός υπάλληλος τον ενημερώνει: «Παρόλο που ο λογαριασμό σας είναι γεμάτος, δεν μπορείτε να τραβήξετε λεφτά. Σας έχουν μπλοκάρει το λογαριασμό». 
Εκείνος κοιτάζει με απορία και λέει πως τα χρήματα αυτά είναι από κληρονομιά και τότε η υπάλληλος τού λέει πως το μπλοκάρισμα είναι απόφαση εισαγγελέα και θα πρέπει να μιλήσει με το δικηγόρο του. Ο άντρας φεύγει θυμωμένος. Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ πάει να βρει τη Σουλέ και την ενημερώνει: «Κάναμε προσβολή διαθήκης και έχει παγώσει ο τραπεζικός λογαριασμός».
 Διαβάστε παρακάτω…
Η Σουλέ της μιλάει ειρωνικά και η Ζεϊνέπ συνεχίζει: «Η Μελέκ θα πάρει αυτό που λέει η διαθήκη, αλλά ο Τζενγκίζ δεν θα υπάρχει στη ζωή της. Επιτέλους δες την αλήθεια! Τι νομίζεις ότι θα κάνει μόλις δει ότι δεν υπάρχουν χρήματα; Νομίζεις ότι ενδιαφέρεται για σένα και τα παιδιά;». 
Τότε της δίνει ένα φάκελο με τα συμβόλαια που θα πρέπει να υπογράψουν για να πάρουν την επιμέλεια των παιδιών. Αργότερα ο Τζενγκίζ επιστρέφει και επιτίθεται στη Ζεϊνέπ, ενώ η Σουλέ τους χωρίζει. Εκείνος λέει στη γυναίκα του: «Δεν υπάρχουν τα χρήματα, δεν υπάρχω και εγώ! Θα φύγω». Εκείνη σοκάρεται, αφού για ακόμη μια φορά έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια!
 Διαβάστε παρακάτω…


Η Μελέκ στο νοσοκομείο

Η Σουλέ πάει στην αγορά και η Μελέκ μένει μόνη της με τον Τζενγκίζ, ο οποίος της φωνάζει συνέχεια να μαζέψει τα πεταμένα πράγματα από το πάτωμα και να κάνει τον αδελφό της να σταματήσει να κλαίει. «Είσαι ασήμαντη, ένα σκουπίδι! Την παρακάλαγες λέγοντάς τη μητέρα, αλλά εκείνη σε πέταξε έξω! Ξέρεις γιατί; Για τα χρήματα», λέει ο Τζενγκίζ και η Μελέκ για πρώτη φορά ξεσπάει εναντίον του και ουρλιάζει: «Αρκετά! Αρκετά! Ολα έγιναν εξαιτίας σου! Εγώ δεν δέχτηκα τη διαθήκη της γιαγιάς μου! Είχες βάλει στο μάτι αυτά τα χρήματα». 
Εκείνος εκνευρίζεται και την κυνηγάει στα σκαλιά. 
Αργότερα η Σουλέ επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει το κορίτσι να κάθεται στα σκαλιά και ρωτάει να μάθει τι έγινε. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ο Τζενγκίζ της λέει πως έπεσε και φεύγει και η Μελέκ λιποθυμάει. 
Η Σουλέ μαζί με τη Ζεϊνέπ μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο και της κάνουν μια σειρά από εξετάσεις για να δουν ότι είναι όλα καλά. 
Η Ζεϊνέπ και η Γκιονούλ αναρωτιούνται αν ο Τζενγκίζ το έκανε αυτό, ενώ η Σουλέ νιώθει τύψεις: «Είχες δίκιο, Ζεϊνέπ! Δεν τον νοιάζω ούτε εγώ ούτε η Μελέκ. Αν πάθαινε κάτι το παιδί μου τι θα έκανα;». 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Σουλέ πάει στο σπίτι της και αποφασίζει να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας, μετά τα γεγονότα, ενώ η Γκιουνούλ όταν αντιλαμβάνεται πως ο Τζενγκίζ ευθύνεται για το ατύχημα της Μελέκ, τότε παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. 
Διαβάστε παρακάτω…
Η τελευταία σκηνή

Η τελευταία σκηνή δείχνει την οικογένεια Γκιουνές να είναι στην παραλία και να περνάει όμορφες στιγμές. 
Η Ζεϊνέπ πλησιάζει τη Μελέκ και εκείνη της λέει: «Είμαστε πια μια μεγάλη οικογένεια! Είμαι η Τουρνά Γκιουνές! Η κόρη της Ζεϊνέπ Γκιουνές». 
Η Ζεϊνέπ και η Γκιονούλ την αγκαλιάζουν και όλοι πια είναι ευτυχισμένοι.
Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...