Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Θα μείνω με τον άντρα μου!» – Η Άννα δεν ζητάει διαζύγιο, ο Άλεξ τρελαίνεται!

Στο «Τατουάζ» η Aννα και ο Αλέξανδρος είναι και πάλι μαζί, όμως αυτό δεν φτάνει. Το ζευγάρι αυτή τη φορά θέλει να προχωρήσει τη ζωή του. Ζητά μια κοινή ζωή, απαλλαγμένη από φόβους, από τρίτους και από το παρελθόν που τους πίκρανε. Κι ενώ όλα είναι σχεδιασμένα και από τους δύο με κάθε λεπτομέρεια η Αννα κάνει την… ανατροπή!

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Ο Αλέξανδρος με τον Σάκη μετά από τις έρευνες και το σχέδιο που είχαν φτιάξει, ξεκαθαρίζουν μια και καλή την υπόθεση του εκβιασμού. Ο Αλέξανδρος αποδεικνύει ότι έλεγε την αλήθεια και η Αννα δεν έχει πλέον κανέναν ενδοιασμό. Πλέον είναι θέμα χρόνου το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί. 

Διαβάστε παρακάτω…
Ο Αλέξανδρος τα έχει όλα προετοιμάσει. Ακόμα έχει δρομολογήσει και την κατασκευή του σπιτιού τους στα Μετέωρα, αφού αυτό ήταν το όνειρο της αγαπημένης του, όμως λίγο πριν δώσει το σήμα στην Αννα για την αρχή της επανένωσής τους, εκείνη αρχίζει να σκέφτεται διαφορετικά και να βάζει κι άλλες παραμέτρους στο πλαίσιο της λογικής. 
Καθώς λοιπόν προετοιμάζεται για να φύγει από το Λονδίνο και να πάει να μείνει με τον Αλέξανδρο και όσο περνάνε οι μέρες και οι ώρες, αρχίζει να αισθάνεται φοβερές τύψεις απέναντι στο Τόνυ. 
Διαβάστε παρακάτω…
Σκέφτεται την άψογη συμπεριφορά του απέναντί της αλλά και τη μεγάλη βοήθεια που είχε προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στον πατέρα της, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. «Δεν μπορώ να του το κάνω αυτό. 
Δεν είναι τίμιο να τον αφήσω για μια ακόμα φορά» σκέφτεται και νιώθει απίστευτη συναισθηματική πίεση. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος, χωρίς να έχει ιδέα για αυτά που σκέφτεται και βιώνει η Αννα, ολοκληρώνει το σχέδιό τους και είναι έτοιμος να το βάλει σε εφαρμογή προκειμένου το ζευγάρι να έρθει πολύ κοντά στην οριστική επανένωσή του.

tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Λοΐζος τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος αγκαλιάζοντας απόλυτα την...