Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Να Είναι Προσεκτικοί Στις Δηλώσεις Τους Οι Βουλευτές Των ΑΝΕΛ»

«Ο κ. Καμμένος εκφράζει τη θέση του κόμματος του, όχι την κυβερνητική θέση» δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του στον realfm ο Πάνος Σκουρλέτης, καυτηριάζοντας την στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Όπως τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, «δεν υπάρχει διγλωσσία» αφού «δεν έχει αμφισβητήσει ο κ. Καμμένος ότι η κυβέρνηση πηγαίνει με αυτή τη θέση, απλώς διαφωνεί». «Θα συμφωνήσω ότι είναι σοβαρό θέμα και θα έλεγα στην πλευρά των ΑΝΕΛ, παρόλο που σέβομαι τη διαφορετική τους άποψη με την οποία διαφωνώ, να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους, διότι καμιά φορά δημιουργείται μια τέτοια δυναμική, η οποία υπονομεύει μια πραγματικά εθνική προσπάθεια που γίνεται τώρα» συμπλήρωσε το κυβερνητικό στέλεχος.

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το ίδιο ζήτημα δήλωσε πως η κυβέρνηση «δεν έχει εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις». «Το πλαίσιο της θέσης της κυβέρνησης είναι σαφές, δημόσιο και γνωστό.Αναφορικά με τη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό, ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι «δεν ήταν μια θηριώδης συγκέντρωση» αλλά μια «μεγάλη συγκέντρωση». «Βεβαίως επί της ουσίας θα έλεγα ότι ακούσαμε πράγματα, τα οποία ακούγαμε και πριν 25 χρόνια και είναι σαν να μην έχει περάσει μια ημέρα. Αυτό δείχνει ότι αυτοί που έβαλαν τη σφραγίδα τους, οι ομιλητές, οι εκφραστές αυτού του κόσμου ότι δεν έχουν βγάλει κανένα συμπέρασμα από αυτή την 25ετή πορεία και αυτό δεν είναι ενθαρρυντικό» δήλωσε o υπουργός Εσωτερικών.

Χαρακτηρίζει τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον μια διαχρονική συνέπεια, γιατί αυτά τα έλεγε και όταν ήταν ένα κόμμα του 3% και όχι μόνο τώρα που είναι στην κυβέρνηση. Το πλαίσιο το είπε ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στο Έθνος, εάν κανείς έχει την απαίτηση να ενημερώνει με δελτία τύπου, μέρα παρά μέρα για το τι λέγεται στις διαπραγματεύσεις, είναι αστεία πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...