Η ηθοποιός και επιχειρηματίας του θεάτρου «Χυτήριο», Βάσια Παναγοπούλου, μίλησε για το περιστατικό ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη, μέσα στο θέατρο.

Η παραγωγός της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν οι δύο ηθοποιοί, είχε αναφέρει αρχικά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες: ««Μου τηλεφώνησε η Σοφία Παυλίδου και μου είπε ότι δημιουργήθηκε μια ένταση στα καμαρίνια με τον Μάνο. Μου ήρθε ένα χαρτί μετά από τη Σοφία, από το νοσοκομείο, που έλεγε ότι πρέπει να πάρει τριήμερη αναρρωτική άδεια», ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Είμαι απόλυτη σε αυτό. Καταδικάζω οποιαδήποτε βιαιοπραγία, κυρίως εναντίον των γυναικών…».

Η Βάσια Παναγοπούλου, χθες, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόλυση κανενός από τους δύο ηθοποιούς.


Μάλιστα, όπως ανέφερε, της ζητήθηκε να απολυθεί ο Μάνος Παπαγιάννης.

«Δεν είμαι δικαστήριο και δεν είμαι αστυνομία», σημείωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Βάσιας Παναγοπούλου:

«Καλή και θετική μέρα! ας συστηθούμε για άλλη μια φορά, λοιπόν: δεν είμαι δικαστήριο και δεν είμαι αστυνομία. σχετικά με το περιστατικό της Σοφίας και του Μάνου, λυπάμαι πολύ. Όμως να με συγχωρείτε που δεν απολύω κανέναν - και ας μου ζητήθηκε να απολύσω τον Μάνο - και φυσικά περιμένω τη Σοφία την Τετάρτη στη δουλειά της. Αν κάποιος φταίει, θα τιμωρηθεί εκεί που πρέπει δηλ. στη δικαιοσύνη. Τάσσομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας που μπορεί να υποστεί λεκτική, ψυχολογική ή σωματική βία - αλλά δεν είμαι δικαστής. Υπερασπίζομαι την εργασία, όχι μόνο όσων είναι επάνω στη σκηνή, αλλά και όλων των εργαζόμενων στο θέατρο μου. Ήρεμα, λοιπόν και να σας ενημερώσω πως για οποιαδήποτε ζημιά υποστώ εγώ ή η επιχείρησή μου, θα διεκδικήσω τα νόμιμα. Αρκετά με τα φασιστοειδή που έχουν άποψη επί παντός επιστητού..!».
Πριν από λίγο, η ηθοποιός έγραψε ότι αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής, σχετικά με το περιστατικό.


 iefimerida.gr 
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top