Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: «Τον σκότωσες!» – Η Μένη κατηγορεί τη Φαίη για φόνο!

Στο «Έλα στη θέση μου» από τη μέρα που ο Αγγέλου εξαφανίστηκε με τις μετοχές της Νέρμαξ, η Μένη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, ενώ οι άνθρωποι της προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Ομως η Μένη όχι μόνο βρίσκεται ένα βήμα μπροστά αλλά ακολουθεί πρακτικές της μαφίας και δεν αργεί να μπλέξει στα σχέδιά της τη Φαίη, κατηγορώντας τη για φόνο…


Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Σε προηγούμενα επεισόδια είδαμε τη Μένη να δίνει εντολή στον Αγγέλου να κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να βρει τις μετοχές της Νέρμαξ που είχαν πάρει ο Αχιλλέας και ο Βλάσης και τις έκρυψαν σε ασφαλές μέρος. Μια γκάφα του Θοδωρή όμως είναι αρκετή για να αποκαλυφτεί η κρυψώνα και ο Αγγέλου να πάρει τις μετοχές και μαζί με το συνεργάτη του να εξαφανιστούν…

Διαβάστε παρακάτω…
Εκτοτε η Μένη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα τόσο για την εξαφάνιση των μετοχών όσο και για τη προδοσία τού άλλοτε στενού συνεργάτη της, δίνοντας εντολή στους άντρες της να ψάξουν να τον βρουν, διαφορετικά θα πέσουν κορμιά. 
Από ό,τι φαίνεται, όμως, οι έρευνες αποδίδουν καρπούς και η Μένη φτάνει πιο κοντά στον Αγγέλου από ποτέ, ενώ δεν αργεί να εφαρμόσει πρακτικές της μαφίας. 
Πιο συγκεκριμένα, ο Αγγέλου που έχει στην κατοχή του τις μετοχές στέλνει τον στενό του συνεργάτη να πλησιάσει τη Φαίη ώστε να κάνει δυνατό deal για ανταλλαγή. 
Η Ελληνογερμανίδα μαθαίνει τις κινήσεις του συνεργάτη του Αγγέλου και τον συλλαμβάνει, ενώ σκαρφίζεται ένα σατανικό σχέδιο για να εγκλωβίσει τη Φαίη! 
Διαβάστε παρακάτω…
Η Μένη χωρίς να χάνει χρόνο κάνει ένα διαφορετικό deal με τον συνεργάτη του Αγγέλου. «Θα σου χαρίσω τη ζωή σου, αρκεί να κάνεις ό,τι σου πω!», του λέει με το αυστηρό ύφος που τη διακρίνει και αμέσως προχωρά στην εφαρμογή του σχεδίου. 
Αυτό το σχέδιο θέλει τους άντρες της να μακιγιάρουν το συνεργάτη σαν να είναι νεκρός και να τον βγάζουν φωτογραφίες. 
Επειτα του δίνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να εξαφανιστεί, υπό τον όρο να μην τον ξαναδεί μπροστά της! 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οπως και γίνεται! Βέβαια, το σχέδιο έχει και συνέχεια αφού η Μένη επισκέπτεται τη Φαίη και της αποκαλύπτει ότι ξέρει τις επαφές που έγιναν ανάμεσα σε αυτή και τον Αγγέλου: «Ή θα μου “δώσεις” τον Αγγέλου ή θα κατηγορηθείς για το φόνο του συνεργάτη του!».
Διαβάστε παρακάτω…
Η Φαίη σοκάρεται, καθώς δεν ξέρει για ποιο πράγμα μιλάει. «Εσύ τον σκότωσες!», αρχίζει να φωνάζει η Μένη και να δείχνει τις φωτογραφίες. 
Η Φαίη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει! «Τι έγινε, γλυκιά μου; Εχασες τη λαλιά σου; Βλέπεις δεν έχεις πολλά περιθώρια… Φαντάσου το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει…». 
Αραγε θα καταφέρει η Μένη να πάρει τις μετοχές της Νέρμαξ πίσω; Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της Φαίης, η οποία βλέπει να πέφτει σε παγίδες που η ίδια είχε στήσει;

Πηγή: .tv-24.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

Τους οκτώ νέους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους: Αδάμου Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αδάμου είναι Ιστορικός-Διεθνολόγος. Εκλέχθηκε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου...