Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Ο Δαμιανός βγάζει από τη μέση τον Βλάση!

Στο «Έλα στη θέση μου» ο Δαμιανός είναι σίγουρος ότι το παιδί που περιμένει η Φαίη είναι δικό του και έτσι προσπαθεί να την πείσει να παντρευτούν. Από τη πλευρά του ο Βλάσης δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και δημοσιοποιεί την κατάσταση με το παιδί της Φαίης, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Δαμιανό, ο οποίος αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Η Φαίη έχει ανακοινώσει τόσο στον Δαμιανό όσο και στον Βλάση ότι είναι έγκυος αλλά σε κανέναν από τους δύο δεν έχει αποκαλύψει τίνος είναι το παιδί, με αποτέλεσμα οι σχέσεις όλων να είναι τεταμένες. Από τη μια η γυναίκα δέχεται το στενό μαρκάρισμα του Δαμιανού να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, δηλαδή να παντρευτούν, και από την άλλη ο Βλάσης που δεν αποδέχεται όλη αυτή την κατάσταση. Ο Βλάσης, μετά τα νέα για το γάμο της Φαίης και του Δαμιανού, περνά στην αντεπίθεση με ένα τολμηρό βήμα και πιο συγκεκριμένα να δημοσιοποιήσει την κατάσταση που υπάρχει με το παιδί της Φαίης. 
Διαβάστε παρακάτω…
Αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον Δαμιανό, ο οποίος βρίσκεται υπ’ ατμόν και περνάει στην αντεπίθεση κάνοντας τραβηγμένες δηλώσεις στις κάμερες, ενώ δεν μένει μόνο σ’ αυτό. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση και έτσι ο Δαμιανός προειδοποιεί τον Βλάση: «Εκανες μεγάλο λάθος που τα έβαλες μαζί μου και αυτό θα το πληρώσεις!». 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σ’ αυτή την έντονη λογομαχία βρίσκεται μπροστά η Φαίη, που με την πρώτη ευκαιρία απομονώνει τον Δαμιανό και τον ρωτά τι εννοούσε με αυτό που είπε. Ο Δαμιανός σχεδιάζει πώς θα βγάλει από τη μέση τον Βλάση σε ό,τι αφορά το θέμα της πατρότητας του παιδιού. Στη συνέχεια, της εξηγεί ότι τυχαίνει να γνωρίζει δύο επιστήμονες σε βιοχημικό εργαστήριο οι οποίοι χρειάζονται διαφήμιση, και αν το θέλει κι αυτή, είναι διατεθειμένοι να λύσουν το αίνιγμα τίνος είναι το παιδί. 
Διαβάστε παρακάτω…
Η Φαίη τού λέει ότι δεν διακινδυνεύει την εγκυμοσύνη της, αλλά ο Δαμιανός την καθησυχάσει ότι ούτε που θα την ακουμπήσουν αφού θα είναι στημένο προκειμένου να απαλλαγούν από τον Βλάση. Ετσι, λοιπόν, ο Δαμιανός εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα που προκάλεσε ο Βλάσης βάζοντας τους επιστήμονες να λύσουν το θέμα της πατρότητας. 
Με ποιο τρόπο; Φυσικά προσεγγίζοντας τον Βλάση και ανακοινώνοντάς του ότι πατέρας είναι ο… Δαμιανός! Αραγε είναι έτσι τα πράγματα; 
Θα κάνει κάποια νέα κίνηση-ματ ο Βλάσης;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Μάνος τρομοκρατεί τη Μαρίνα

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη ότι δεν υπάρχει...