Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τι «ψήνει» ο Νίκος Χαρδαλιάς;

Δεν πρόφτασε καλά – καλά να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και να ανακοινώσει για μια εισέτι φορά την κάθοδό του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και πάλι, ο Γιάννης Σγουρός…, και μπαμ ηκούσθη στον αέρα :

Όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr πρώην δήμαρχος Βύρωνα και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό, στις περασμένες εκλογές…, Νίκος Χαρδαλιάς, παραιτήθηκε από την παράταξη του πρώην περιφερειάρχη και για μια ακόμη φορά υποψηφίου για τον ίδιο θώκο…!!!

Ας θυμηθούμε, πως και ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας, προ μηνών παραιτήθηκε από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού με πολλές πολιτικές αιχμές κατά του πρώην Περιφερειάρχη…!!!

Όλες οι ενδείξεις και οι διαρροές συγκλίνουν στην εκτίμηση πως…, κάτι παίζεται…, κάτι ψήνεται στην ευρύτερη γαλάζια αυτοδιοικητική παράταξη…!!!

Τι ακριβώς…, θα του δούμε και θα τα πούμε…, προϊόντος του πολιτικού και αυτοδιοικητικού χρόνου…

Εκείνο που σημειώνουμε…, κι ίσως έχει κάποια πολιτική σημασία…, είναι πως ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα, έμπειρος αυτοδιοικητικός, υπήρξε στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη…!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ