Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου για τη σημαντική αντικατάσταση στο δυναμικό του «Τατουάζ»

Μία σημαντική αλλαγή σημειώθηκε στο δυναμικό της δημοφιλούς σειράς “Τατουάζ”, πριν την προβολή των νέων επεισοδίων.
Όπως ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γεωργίου, αποχώρησε ο Στάμος Τσάμης, με τον οποίο συνεργαζόταν στη σκηνοθεσία για πολλά χρόνια και τη θέση του πήρε ο Θεόδωρος Νικολαΐδης.
Οι αναρτήσεις του Ελληνοκύπριου σκηνοθέτη, ηθοποιού και σεναριογράφου ανέφεραν:

• «Από τις 23/12/2017 υπογράψαμε ένα «συναινετικό διαζύγιο» με τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη Stamos Tsamis. Ένας κύκλος σκληρής δουλειάς, αγάπης και εξαιρετικής συνεργασίας έκλεισε. Έτσι όπως τελειώνουν οι μεγάλες αγάπες. Φίλε Στάμο, σε ευχαριστούμε για την συμβολή σου σε αυτό το τόσο φιλόδοξο project. Σου ευχόμαστε να ζήσεις και άλλους πολλούς τέτοιους κύκλους που μόνο μπροστά, μας πάνε.»

• «Με την καινούργια χρονιά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της G.N. Make It Productions, τον πολύ αγαπητό σκηνοθέτη, πολλών τηλεοπτικών, θεατρικών και κινηματογραφικών επιτυχιών, Theodoros Nikolaides . Έναν σκηνοθέτη που ξέρει να αγαπάει τους ηθοποιούς, να συνεργάζεται καλά μαζί τους και να προσθέτει την δική του ματιά στο υποκριτικό τους ταλέντο. Θοδωρή μου, μετά από τόσα χρόνια ήρθε επιτέλους η ώρα να συνεργαστούμε. Καλωσόρισες στο #tatouaz μας.»

Πηγή: greek-web-tv.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 Ο Γράντος τραυματίζεται προσπαθώντας να σώσει τον Διονύση, ενώ η Μαρία συγκρούεται με τον Μάρτιν...