Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η οργισμένη αντίδραση του Ανδρέα Γεωργίου για το σχόλιο του Μπεγνή για τον Ντάνο! Σκληρή απάντηση από τον σκηνοθέτη…(Βίντεο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελένη Μενεγάκη και τους αιφνιδίασε όλους με την αποκάλυψη που έκανε. Ο νικητής του «Survivor» θα πρωταγωνιστήσει στο «Τατουάζ» και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, αυτή ήταν η μόνη πρόταση που σκέφτηκε να δεχθεί μετά από όλες αυτές που του έγιναν από τα κανάλια, μιας και ήθελε ο ίδιος να να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη πολλές ήταν οι αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές φυσικά! Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το γεγονός αυτό αρνητικά ήταν και ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος το χαρακτήρισε κατάντια! Απάντηση σε αυτή την αντίδραση του ηθοποιού έδωσε σήμερα ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, «Αποκαλυπτικά»:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει. Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα. Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε», δήλωσε χαρακτηριστικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Λοΐζος τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος αγκαλιάζοντας απόλυτα την...