Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Αλέξανδρος Σταύρου στην «Παρθένα Ζωή» – Οι πρώτες φωτογραφίες!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Έπειτα από μια μικρή απουσία από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι έτοιμος να επιστρέψει μέσω της καθημερινής αισθηματικής κομεντί του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή».

 Διαβάστε παρακάτω…
Αν και ο δημοφιλής ηθοποιός έχει αρχίσει γυρίσματα από τον Δεκέμβρη, η πρώτη εμφάνιση του στη σειρά θα γίνει στο 79ο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Ο ίδιος υποδύεται τον Μαρκ Στάμος ο οποίος είναι ο πατέρας της Ζωής και γνωρίζει πολλά για τους ήρωες. 
Διαβάστε παρακάτω…
Το σενάριο θέλει τη Ζωή να νιώθει ενοχές για τον έρωτα της για τον Άρη και αποφασίζει να χωρίσει με τον Παύλο, όμως οι εξελίξεις την προλαβαίνουν καθώς αποκαλύπτεται το πτώμα του Θωμά! Ύστερα από προτροπή του Βίκτωρα ο Άρης αποφασίζει να μείνει εκτός εταιρείας μέχρι να καταλαγιάσει η ιστορία με τον Θωμά.
 Διαβάστε παρακάτω…
Την θέση του παίρνει ο Σίμος, ο οποίος προτείνει στον διάσημο ελληνοαμερικάνο φωτογράφο Μαρκ Στάμος (Αλέξανδρος Σταύρου) να γίνει το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Travelfun. Η είσοδος του Μαρκ στην εταιρεία δεν γίνεται τυχαία αφού ο ίδιος ξέρει ένοχα μυστικά και ψέματα για το παρελθόν του Άρη, της Ζωής και όλη της οικογένειας Καλλέργη. 
 Διαβάστε παρακάτω…
Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53 Επεισόδιο 52 Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του Νικόλα...