Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Κλείστε της το στόμα!» – Η Μάργκω ανακαλύπτει ότι η Αμαλία θυμάται!

Στο «Τατουάζ» η Aμαλία πλέον θυμάται σχεδόν τα πάντα, ενώ η Μαργκώ την επισκέπτεται τακτικά για να μπορέσει να καταλάβει πόσο έχει προχωρήσει στην αποκατάστασή της και κυρίως στη μνήμη της.


Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ
Η τελευταία επίσκεψη της Μαργκώ στο σπίτι της Αμαλίας δεν έδειξε να την ανησυχεί καθώς η Αμαλία εντέχνως της έδωσε να καταλάβει ότι δεν έχει καμία βελτίωση. Ωστόσο αυτό είναι λάθος, αφού αμέσως μετά η Αμαλία βρίσκει το κλειδί της θυρίδας που έχει κρύψει τα έγγραφα που έψαχνε. Πλέον η Αμαλία είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει αυτό που της είχε αφήσει η Αθηνά Στεργίου και τι ακριβώς συνέβη τότε με το ατύχημα. Διαβάστε παρακάτω…
Στο μεταξύ, η Μαργκώ συνεχίζει να ζει με την αγωνία και η κατάσταση της Αμαλίας, αυτή που είδε ή που της… έδειξαν, δεν την πείθει. Καθώς είναι μια γυναίκα με κοφτερό μυαλό, αποφασίζει να δοκιμάσει και με άλλο τρόπο ώστε να βεβαιωθεί αν η Αμαλία θυμάται ή όχι. 
Ετσι η Μαργκώ πηγαίνει την Αμαλία στην εταιρεία, σε μια προσπάθεια να δει αν θα θυμηθεί κάτι από το παρελθόν της και προς μεγάλη της έκπληξη αλλά και δυσαρέσκεια η Μαργκώ καταλαβαίνει ότι η Αμαλία θυμάται τα πάντα. 
Η Μαργκώ αμέσως μετά επικοινωνεί με τους δικούς της: «Κλείστε της το στόμα», τους δίνει εντολή και παράλληλα παίρνει τα μέτρα της για να μην αποκαλυφθούν τα ένοχα μυστικά, τα δικά της αλλά και της εταιρείας. 
Διαβάστε παρακάτω…
Κι ενώ η Μαργκώ έχει κινητοποιηθεί για να σταματήσει την Αμαλία, αυτή θέλει να φύγει από το Λονδίνο και να πάει στην Ελλάδα προκειμένου να βρει το φάκελο της Αθηνάς Στεργίου. Μάλιστα, αυτή της την επιθυμία εκφράζει στον Θεοχάρη, ο οποίος έχει αντίρρηση στο να κάνει αυτό το ταξίδι: «Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα, Αμαλία μου, για ένα τέτοιο ταξίδι. 
Δεν ξέρω πόσο φρόνιμο είναι να μετακινηθείς και κυρίως να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία», της 
λέει. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αμαλία όμως πιέζει τον Θεοχάρη να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να δει τι περιέχει η θυρίδα της και να λύσει το μυστήριο με το δυστύχημα. 
Από την άλλη, όσο περνάει ο καιρός η Μαργκώ ανησυχεί όλο και περισσότερο μην ανακαλύψει ο Τόνυ καλά κρυμμένα μυστικά και προχωράει σε ένα νέο σχέδιο… 
Tέλος, ο Θεοχάρης μετά από πιέσεις συμφωνεί να συνοδεύσει η Εμιλυ την Αμαλία στο ταξίδι της στην Ελλάδα.

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ