Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τι Είπε Ο Παπαχριστόπουλος Για Το Ενδεχόμενο Να Πέσει Η Κυβέρνηση

«Ούτε μια στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση», δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος διέψευσε τα σενάρια αποσταθεροποίησης, εξέφρασε τη στήριξή του στην κυβέρνηση και άφησε και ένα καρφί για τον Δημήτρη Καμμένο λέγοντας ότι τα λεπτά πολιτικά θέματα τα αφήνει σε ανθρωπους που ξέρουν καλύτερα από μένα.

«Είμαι γραμματέας της ΚΟ, δεν έχω καμία κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εγώ, ούτε ο Πρόεδρος. Κάντε λίγο υπομονή, δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο πιθανότητα να πέσει η κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Ο Πάνος Καμμένος, από την άλλη, προσερχόμενος όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, επικαλούμενοι δημοσίευμα της real αν θα παραιτηθεί σε περίπτωση σύνθετης ονομασίας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε πως «η real βγάζει κάθε μέρα μια είδηση, δεν υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις, λυπάμαι πολύ».

Στα γραφεία του κόμματος συνεδριάζουν η Κοινοβουλευτική ομάδα και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ για το θέμα Σκοπίων.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται την ώρα που υπάρχει πόλεμος δηλώσεων μεταξύ στελεχών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για το συλλαλητήριο και τη στάση στο Σκοπιανό, ενώ μαίνονται τα σενάρια για την επιβίωση της.

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ