Άννα Κορακάκη: «Έχουμε αξιοπρέπεια... Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ» (photo)

Το δικό της σχόλιο για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία έκανε μέσα από την προσωπική της σελίδα στα social media η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral με χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και likes.

Η αθλήτρια της σκοποβολής και χρυσή Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μία φωτογραφία της με το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, γράφοντας:

«Με γνωρίζετε ως αθλήτρια. Αθλήτρια που εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις και με περίσσια υπερηφάνεια τη χώρα μας στο εξωτερικό. Όμως πριν, ταυτόχρονα και μετά από αυτή την ιδιότητα, δεν παύω να είμαι μέρος των ενεργών πολιτών μίας άξιας χώρας.
Εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Το ανάρπαστο όμως που συνέβη εκεί, με "λύγισε". Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα. Σε αυτό το σημείο, πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω.
Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε.
Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ.»

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top