Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΝΕ: Η Ζεϊνέπ μένει ανάπηρη! Καρέ – καρέ οι τραγικές ώρες στο νοσοκομείο!

Στην «Αnne» μια κακή στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει το κακό και η Ζεϊνέπ μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τον αστυνόμο Σελίμ, μένει ανάπηρη. Η απόφασή της όμως να κάνει τη δύσκολη εγχείρηση που της προτείνουν οι γιατροί θα θέσει τη ζωή της σε μεγαλύτερο κίνδυνο!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Τζενγκίζ συνεχίζει να φέρεται άσχημα στη μικρή Μελέκ και μέσω του κοριτσιού εκδικείται τους γονείς του για τα άσχημα παιδικά χρόνια που έζησε, αλλά και τη Ζεϊνέπ με τη Σουλέ. Ετσι απάγει το μικρό παιδί και το κλείνει μέσα σ’ ένα ψυγείο. Η Σουλέ μαζί με την πεθερά της προσπαθούν να βρουν το παιδί, ενώ η Σουλέ ενημερώνει τη Ζεϊνέπ: «Σε παρακαλώ πρέπει να έρθεις, αλλιώς θα τη σκοτώσει».

 Διαβάστε παρακάτω…
Η Ζεϊνέπ μαζί με τον Σελίμ ξεκινούν για το σημείο που βρίσκονται, όταν στο δρόμο τρακάρουν με μια νταλίκα. 
Παράλληλα, η Σουλέ και ο Τζενγκίζ που δεν ξέρουν τι έχει συμβεί, ο τελευταίος επιμένει να μην αποκαλύπτει πού είναι το παιδί. Τότε η μητέρα του τον χτυπάει στο κεφάλι μ’ ένα ξύλο, παίρνει τα κλειδιά από την τσέπη του και τα δίνει στη Σουλέ για να βγάλει το παιδί από το ψυγείο, μιας και εκείνη θυμήθηκε ότι ο ίδιος μικρός κλεινόταν εκεί μέσα. 
Η Σουλέ κάνει τα πάντα για να συνεφέρει το παιδί και ευτυχώς τα καταφέρνει. 
Η Ζεϊνέπ συνέρχεται μετά από ώρες και ο γιατρός τής κάνει ψηλάφηση για να δει αν νιώθει τα άκρα της. Η κοπέλα από το λαιμό και κάτω δεν νιώθει τίποτα!
 Η οικογένειά της σοκάρεται, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να κάνει την εγχείριση που της προτείνουν οι γιατροί, παρόλο που είναι επικίνδυνη για τη ζωή της, ενώ είναι μικρές και οι πιθανότητες για να περπατήσει ξανά. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ωστόσο παίρνει το ρίσκο, ενώ παράλληλα τηλεφωνεί στη Σουλέ και της ζητάει να στείλει τη Μελέκ στο νοσοκομείο να της μιλήσει. 
Η Ζεϊνέπ της λέει ψέματα για την κατάστασή της, ενώ παράλληλα της ανακοινώνει: «Μου πρότειναν μια δουλειά και θα φύγω μακριά! 
Δεν θα μπορέσεις να με δεις ξανά! 
Από εδώ και στο εξής θα ζεις με τη μητέρα σου, εμένα μη με ψάξεις ποτέ ξανά! 
Και τώρα φύγε, αλήθεια θέλω να φύγεις. Φύγε». Το μικρό κορίτσι συγκλονίζεται από τη συμπεριφορά της, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να την απομακρύνει από εκείνη και να της σώσει τη ζωή. 
Διαβάστε παρακάτω…
Την επόμενη μέρα η Ζεϊνέπ μπαίνει στο χειρουργείο. Μετά από ώρες ο γιατρός ανακοινώνει στην οικογένεια: «Η εγχείρηση πήγε καλά
Ωστόσο θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες για να δούμε την εξέλιξη της υγείας της». 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά από μέρες όμως η Ζεϊνέπ δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης και ο γιατρός ανακοινώνει τα δυσάρεστα: «Δυστυχώς έπεσε σε κώμα». Η Γκιονούλ ρωτάει: «Πόσο θα μείνει έτσι;». Ο γιατρός της απαντάει: «Δεν γνωρίζουμε! Μπορεί να κρατήσει μέρες, μήνες, ακόμα και χρόνια». Ολοι σοκάρονται, ενώ ο Σελίμ νιώθει τύψεις αφού εκείνος οδηγούσε τη μοιραία μέρα του ατυχήματος.

tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την...