Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Διαψεύδει τα σενάρια παραίτησής του ο Π. Καμμένος – Συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό

Συνεδριάζει από κοινού αυτή την ώρα η κοινοβουλευτική ομάδα και η εκτελεστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατόπιν απόφασης του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, με κύριο θέμα το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και τη στάση των ΑΝΕΛ. Μάλιστα, προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο κ. Καμμένος διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί αποχώρησής του από την κυβέρνηση.

Η συζήτηση εκτός από την τελική στάση που θα υιοθετήσει το κόμμα στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, περιστρέφεται και γύρω από τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής, αλλά και στην κόντρα που μαίνεται με μερίδα βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος, όπου πραγματοποιείται η συνεδρίαση, ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τα σενάρια περί παραίτησής του.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης δήλωσε: «Στηρίζουμε την κυβέρνηση, προς το παρόν δεν έχει αλλάξει κάτι».

«Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πέφτει η κυβέρνηση», είπε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, διαψεύδοντας τα σενάρια περί αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης: «Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ μας ενώνουν ακόμα η μάχη κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μιντιακής δικτατορίας και ενός πολιτικού συστήματος που μας έφερε ως εδώ». Όσον αφορά το θέμα με την πΓΔΜ, ανέφερε ότι προτιμά να αφήνει τη διαπραγμάτευση σε αυτούς που έχουν περισσότερη γνώση.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 129-130-131-132

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 129-130-131-132 Επεισόδιο 129 Ένα απρόσμενο γεγονός συγκλονίζει για ακόμα μια φορά το χωριό...