Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μια συγκλονιστική ιστορία: Σκλάβα του σεξ στα 8, μητέρα στα 14

Στην επαιτεία από 4 χρονών, στην σεξουαλική εκμετάλλευση από τα 8 της χρόνια. Δράστες οι ίδιοι της οι γονείς. Αργότερα ήρθε ο «σωτήρας», ο οποίος την μετέτρεψε σε… σκλάβα του σεξ (!). Γέννησε στα 14 χρόνια της, το 2015, και μετά από επιπλοκές στη γέννα έγινε γνωστή η υπόθεσή της.

Στα 16 της συνέχιζε να την παρενοχλεί μέσα στον ξενώνα του «Χαμόγελου του Παιδιού» και στην σχολή της. Για περίπου δύο χρόνια δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε γονείς και «σωτήρα». Ο αξιωματικός υπηρεσίας Αστυνομικού Τμήματος δεν παρέπεμπε την υπόθεση σε εξειδικευμένους συναδέλφους του, μια δικαστική λειτουργός είπε να γίνουν… παρατηρήσεις στον «σωτήρα»!

Αυτές οι νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις αφορούν την φρικιαστική περιπέτεια του 16χρονου σήμερα κοριτσιού, που δημοσιοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, το οποίο για δύο χρόνια ήταν «φυλακισμένο» και έρμαιο στις διαστροφικές ορέξεις ενός 34χρονου από το Πακιστάν, ο οποίος υποτίθεται πως θέλησε να την προφυλάξει από την φρίκη που την υπέβαλλαν οι γονείς της. Η φρικιαστική ζωή του άτυχου κοριτσιού προέκυψε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά την σύλληψη του δράστη και επιβεβαιώθηκε μέσω των δηλώσεων του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου.

Ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού πριν από περίπου δύο μήνες κατέφυγε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να καταγγείλει το περιστατικό και την συνέχιση της παρενόχλησης του ανήλικου κοριτσιού από τον δράστη, παρότι είχαν περάσει δύο χρόνια που είχε γίνει γνωστή η φρικιαστική υπόθεση. Μετά την επαιτεία και σεξουαλική εκμετάλλευση, που υπέστη από τους γονείς της, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο «βρέθηκε κάποιος, ο οποίος υποτίθεται πως θέλησε να την προστατεύσει από τους γονείς της και αυτή την φρικτή διαδικασία. Την εγκλώβισε μέσα σε ένα σπίτι και την κράτησε περίπου δύο χρόνια ‘σκλάβα’ του, για να ικανοποιεί τις δικές του ανώμαλες και περίεργες ορέξεις. Δεν υπήρχαν οι γονείς και την θεωρούσε δικό του απόκτημα. Οι γονείς δεν ενδιαφέρονταν. Την χρησιμοποιούσαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να έχουν οικονομικά οφέλη και από εκεί και έπειτα χάθηκαν τελείως και το παιδί μπήκε στα αζήτητα».

Η αποκάλυψη της υπόθεσης, έγινε ουσιαστικά το 2015 από μία… επιπλοκή στη γέννα, που έγινε μέσα στο σπίτι του Πακιστανού στο Μενίδι. Εκείνος, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα αναγκάστηκε να μεταφέρει το 14χρονο τότε κορίτσι στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία για τις πρώτες βοήθειες και ξετυλίχθηκε το κουβάρι του δράματος. Το κορίτσι αρχικά μεταφέρθηκε για προστασία σε κρατικό χώρο μαζί με το βρέφος, το οποίο αργότερα δόθηκε στο κέντρο βρεφών «Μητέρα» για υιοθεσία. Η κοπέλα, το 2016, μεταφέρθηκε σε ξενώνα του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου ξεκίνησε ο νέος του «γολγοθάς», όταν ο 34χρονος Πακιστανός συνέχιζε να την παρενοχλεί. «Το παιδί εξαρτώμενο από αυτό το σύνδρομο της Στοκχόλμης, ενέδιδε μερικές φορές στις δικές του εκκλήσεις. Κάποιες στιγμές διαπιστώσαμε δυστυχώς, όταν ως μεγάλη κοπέλα έβγαινε με τα άλλα παιδιά, συνέχιζε να την παρενοχλεί, συνέχιζε να της κάνει διάφορα. Το παιδί είχε εξαρτηθεί από εκείνον, ενώ ήταν και θυμωμένο καθώς καταλάβαινε πως αυτό που τις συμβαίνει δεν ήταν φυσιολογικό» τόνισε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ο κ. Γιαννόπουλος κατήγγειλε ότι μία εισαγγελική λειτουργός στην οποία είχαν απευθυνθεί για την προστασία του κοριτσιού, τους είχε παραπέμψει να ενημερώσουν το… Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να του γίνουν παρατηρήσεις!

«Κάποιοι που δεν θέλουν, γιατί βαριούνται να σχηματίσουν δικογραφία αφήνουν ένα παιδί να διαλύεται. Και ο καλός δικαστής χρειάζεται εκπαίδευση και ενημέρωση, το ίδιο και οι αστυνομικοί, αξιωματικοί υπηρεσίας διαφόρων αστυνομικών τμημάτων, που παίρνουν πάνω τους καταστάσεις χωρίς να ενημερώνουν έγκαιρα αυτούς που πρέπει με αποτέλεσμα να χάνονται υποθέσεις που είναι σοβαρές» τονίζει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ο 34χρονος συνελήφθη και προφυλακίστηκε, αναζητούνται οι γονείς του άτυχου κοριτσιού, ενώ το ίδιο παρακολουθείται από ειδικούς επιστήμονες με κυρίαρχο στόχο την αποκατάσταση της ψυχή του…

thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ