Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 75-76-77-78-79

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 75-76-77-78-79
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 ΕΔΩ 76 ΕΔΩ 77 ΕΔΩ
78 ΕΔΩ

Eπεισόδιο 75

Ο Άρης και η Κατερίνα δικαιολογούν την παρουσία τους στην γυναικολόγο της Ζωής προφασιζόμενοι ένα ψέμα ενώ ο Παύλος προτείνει να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το υπερηχογράφημα της Ζωής.

 Ο Άρης καταρρακώνεται με την εικόνα του μωρού αλλά και της Ζωής στο πλευρό του Παύλου ενώ και εκείνη νιώθει εγκλωβισμένη ανάμεσα στον έρωτα της για τον Άρη και στο κοινό της μέλλον με τον Παύλο. 
Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Άρη να προχωρήσουν το θέμα της υιοθεσίας ενώ ο Σίμος της αποκαλύπτει πως βρήκε τον άγνωστο αποστολέα των mail. 
Ο Τάσος υποψιάζεται πως ο Μίλτος και ο Βίκτωρας κρύβονται πίσω απ’ την εξαφάνιση του Θωμά.
 Ο Μίλτος ύστερα από εντολή του Βίκτωρα στέλνει μπράβους να ξυλοκοπήσουν τον Διονύση. Παράλληλα η Ζωή νιώθοντας ενοχές για τον έρωτα της για τον Άρη αποφασίζει να χωρίσει με τον Παύλο όμως οι εξελίξεις την προλαβαίνουν καθώς αποκαλύπτεται το πτώμα του Θωμά…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 76

Στην εταιρεία βρίσκονται όλοι κάτω από το σοκ των νέων για το Θωμά. Η Μαρίνα εκμυστηρεύεται στον Άρη πως φοβάται για το στημένο τηλεφώνημα που έβαλε να κάνουν στην Τέση. Πράγματι εκτός από το Μίλτο, στο τμήμα καλούνε και τον Άρη θέλοντας να ερευνήσουν τυχόν σχέση του με το τηλεφώνημα, καθώς αυτός ήταν ο μόνος που ωφελήθηκε από το γεγονός. Η Ζωή εξίσου ανήσυχη με τη Μαρίνα αναβάλλει τον χωρισμό της με τον Παύλο. Η Σοφία και η Χρυσάνθη μέσα σε αγωνία για τον ξυλοδαρμό του Διονύση, προσπαθούν να καταλάβουν αν έχει μπλέξει κάπου. Η Μαρίνα συμπαραστέκεται στην Τέση, ενώ έχει τη δική της αγωνία μήπως αποκαλυφθεί η εμπλοκή της. Ταυτόχρονα ο Τζημάκης με εντολή του Βίκτωρα, εκμεταλλεύεται τις στιγμές για να πάρει στα χέρια του τα ηνία της εταιρείας. Ο Άρης συναντιέται με τη Ζωή πριν πάει στο τμήμα και της ζητά να μην πιστέψει ποτέ ότι ο ίδιος προκάλεσε κακό στο Θωμά…ό,τι κι αν ακούσει για εκείνον. Η Ζωή αναστατώνεται και προσπαθεί μάταια να καταλάβει τι εννοεί ο Άρης.


Επεισόδιο 77

Η ιατροδικαστική έκθεση που αποδεικνύει πως ο θάνατος του Θωμά έγινε πολύ πριν το τηλεφώνημα, κάνει τον Άρη βασικό ύποπτο για τον φόνο. Τα στοιχεία εναντίον του είναι πλέον πολύ επιβαρυντικά. Η αστυνομία ερευνά το σπίτι και το γραφείο του. Η Μαρίνα ζητά την βοήθεια του πατέρα της για να ξεμπλέξει τον Άρη. Ο Βίκτωρας της λέει πως δεν μπορεί αλλά στην ουσία δε θέλει να βοηθήσει. Όλοι στην εταιρεία μαθαίνουν για το ψεύτικο τηλεφώνημα και πέφτουν από τα σύννεφα με τον Άρη, όμως η Ζωή δεν πιστεύει πως ο Άρης έφτασε στο σημείο να στήσει αυτό το τηλεφώνημα. Ο Τζημάκης εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις και ο Βίκτωρας τον κάνει επισήμως διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας. Ο εισαγγελέας διατάζει την προφυλάκιση του Άρη και η Μαρίνα παίρνει την απόφαση να ομολογήσει την αλήθεια. Εκείνη έστησε το τηλεφώνημα, εκείνη πρέπει να βάλουν φυλακή κι όχι τον άντρα της! Ο Άρης σοκάρεται από την κίνησή της. Το ίδιο όμως και η Ζωή που συνειδητοποιεί τα ψέματα που είπε ο Άρης για να προστατεύσει τη Μαρίνα.

Αλλαγές στην Παρθέvα Ζωή! Ποιος αποχωρεί και ποιος έρχεται…


Επεισόδιο 78

Η ομολογία της Μαρίνας δεν απαλλάσσει τον Άρη, αλλά αντίθετα προφυλακίζονται και οι δυο. Ο Βίκτωρας βάζει λυτούς και δεμένους για να επηρεάσει την απόφαση της εισαγγελέως. Η Ζωή που συνειδητοποιεί ότι ο Άρης θυσιάστηκε για τη γυναίκα του, είναι πια αποφασισμένη να μείνει μακριά του. Η Σοφία μαθαίνει για την επίσκεψη του Άρη και της Κατερίνας στη γυναικολόγο. Συναντά την Κατερίνα και αποφασίζουν να συμμαχήσουν για να αποτρέψουν αυτή τη σχέση.. Η Τέση με το Διονύση έχουν το θλιβερό καθήκον να οργανώσουν την κηδεία του Θωμά και η Τέση συνειδητοποιεί πως ο Βίκτωρας της έχει κόψει τις κάρτες και πρέπει να ξεχάσει την γκράντε κηδεία που σχεδίαζε. Η Ζωή δέχεται άλλο ένα μήνυμα από το Άρη μέσα από το κρατητήριο και δεν αντέχει άλλο να κοροϊδεύει τον Παύλο. Ο Τάσος που συνεχίζει τις έρευνές του για το τι πραγματικά συνέβη στο Θωμά, φτάνει κοντά στην αποκάλυψη. Ο Βίκτωρας και το δεξί του χέρι ο Μίλτος βρίσκονται πίσω από το φόνο. Ο Βίκτωρας όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 79

Η είδηση για τον χωρισμό της Ζωής και του Παύλου πέφτει σαν βόμβα. Ο Παύλος προσπαθεί να ανακαλύψει την αιτία της ξαφνικής απόφασης της Ζωής, η Κατερίνα, η Σοφία και η Μαρίνα φοβούνται πως η αιτία είναι ο Άρης και η Μαρίνα αποφασίζει να τους παρακολουθεί στενά. Ύστερα από προτροπή του Βίκτωρα ο Άρης αποφασίζει να μείνει εκτός εταιρείας μέχρι να καταλαγιάσει η ιστορία με τον Θωμά. Την θέση του παίρνει ο Σίμος, ο οποίος προτείνει στον διάσημο ελληνοαμερικάνο φωτογράφο Μαρκ Στάμος να γίνει το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Travelfun. Η είσοδος του Μαρκ στην εταιρεία δεν γίνεται τυχαία αφού ο ίδιος ξέρει ένοχα μυστικά και ψέματα για το παρελθόν του Άρη, της Ζωής και όλη της οικογένειας Καλλέργη… 

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 80-81-82-83-84 ΕΔΩ

85-86-87-88-89 ΕΔΩ

Επεισόδια

71 ΕΔΩ
72 ΕΔΩ
73 ΕΔΩ
74 ΕΔΩ
75 ΕΔΩ
76 ΕΔΩ
77 ΕΔΩ
78 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ