Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 70-71-72-73-74

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 70-71-72-73-74

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 ΕΔΩ 71 ΕΔΩ 72 ΕΔΩ
73 ΕΔΩ 74 ΕΔΩ

Επεισόδιο 70

Η Ζωή βρίσκεται σε μεγάλη φόρτιση και απόγνωση με την συμπεριφορά του Άρη. Η Μαρίνα μαθαίνει για την σχέση Τέσης- Βίκτωρα και μαλώνει με την φίλη της. Ο Διονύσης πείθει την Χρυσάνθη να επανεξετάσουν την πρόταση την Μπούντρου και καταλήγουν τελικά σε συμφωνία. Ο φούρνος θα πουληθεί. Η Τέση καταλαβαίνοντας πως δεν μπορεί να συνεχίσει την παράνομη σχέση της, ζητάει από ο Βίκτωρα να χωρίσουν, ενώ η Σοφία ενδίδει επιτέλους στον έρωτα του Τάσου. Η Ζωή για να συγκαλύψει το κόλπο του Άρη, αναγκάζεται να συνεχίσει το ψέμα στον Παύλο, όμως η Μαρίνα μαθαίνει πως καμία εκδήλωση δεν ήταν προγραμματισμένη.

 Ζητάει εξηγήσεις από τον Άρη, αλλά η Κατερίνα τον σώζει τελευταία στιγμή.
 Η Κατερίνα κάνει ένα ξεκαθάρισμα με τη Ζωή που τη διαβεβαιώνει πως θα μείνει μακριά από τον Άρη, ενώ η Μαρίνα δέχεται ένα μέηλ, που μπορεί να καταστρέψει το γάμο της…

Επεισόδιο 71

Η Κατερίνα καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια του Παύλου και της Μαρίνας για την κρυφή συνάντηση της Ζωής και του Άρη στην εταιρεία ενώ η Ζωή ζητάει απ’ τον Άρη να θάψουν οριστικά τα αισθήματα που νιώθουν μεταξύ τους. Η Μαρίνα προσπαθεί ακόμα να ξανακερδίσει τον άντρα της βγάζοντας στην επιφάνεια ακόμα και τον «φιλανθρωπικό» χαρακτήρα της. Ο Σίμος στέλνει στο mail της Μαρίνας μια ερωτική της φωτογραφία με τον Παύλο. Η Μαρίνα σοκαρισμένη ενημερώνει τον Παύλο κι εκείνος προσπαθεί να εντοπίσει τον αποστολέα. Η οικογένεια Καλλέργη ανακαλύπτει πως ο Αντωνάκης είναι σαμποτέρ της Μπούντρου κι αποφασίζουν να τους ξεσκεπάσουν με τη βοήθεια του Τάσου. Ο Άρης πείθεται απ’ τη Κατερίνα να ξεχάσει την Ζωή και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του. Η Ζωή μαθαίνει για την σχέση της Σοφίας και του Τάσου και τους προσκαλεί για δείπνο στο σπίτι του Παύλου. Εκεί όμως η Σοφία θα ανακαλύψει κρυμμένα μυστικά….


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 72

Η Σοφία ανακαλύπτει τα ερωτικά αισθήματα της Ζωής και του Άρη. Η Ζωή αναγκάζεται να της πει την αλήθεια και της υπόσχεται πως η σχέση της με τον Άρη θα παραμείνει επαγγελματική. Ο Σίμος συνεχίζει να στέλνει στην Μαρίνα φωτογραφίες απ’ το αμαρτωλό παρελθόν της με τον Παύλο ενώ υφαίνει τον ιστό του για την αποδόμηση του Άρη στην εταιρεία. Η Τέση επιστρέφει στην αγκαλιά του Βίκτωρα, ο οποίος ανακαλύπτει τη περιπέτεια της με τον Διονύση και στέλνει τον Μίλτο να μάθει το ποιόν του. Παράλληλα η Σοφία συναντιέται κρυφά με τον Άρη και τον ρωτά τις προθέσεις του για την Ζωή. Ο Άρης της εκφράζει πόσο σημαντική είναι για εκείνον και η Σοφία γίνεται καχύποπτη. Η Μαρίνα ζητά απ’ τον Παύλο ν’ ανακαλύψουν τον αποστολέα των mail. Ο Παύλος βρίσκει σαν μόνη λύση να αποκαλύψουν σ’ όλους την αλήθεια. Η Μαρίνα τα παίρνει άσχημα, καυγαδίζουν και καταλήγει να τον χαστουκίσει…

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: «Το παιδί είναι δικό σου» – Ο Άρης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της Ζωής


Επεισόδιο 73

Η δικαιολογία του Παύλου για το χαστούκι που έφαγε από τη Μαρίνα, εξοργίζει τη Ζωή, που πιστεύει ότι ο Παύλος μπλέκεται πάλι σε δικά της θέματα. Ο Άρης δεν λέει στην Σοφία για ποιον λόγο η Ζωή έχει τόση σημασία για εκείνον. Της υπόσχεται όμως να μην τους αναστατώσει ξανά και να μείνει μακριά από την κόρη της. Ο Σίμος προσεγγίζει ξανά τη Μαρίνα και την πείθει για τις φιλικές του διαθέσεις. Με την βοήθεια από τις κρυφές κάμερες τσακώνουν τον σαμποτέρ Αντωνάκη και τον βάζουν στην γωνία. Η Μπούντρου προκειμένου να μπλέξει δικαστικά, τα ομολογεί όλα. Προτείνει να τους πληρώσει όλα τα πρόστιμα που φάγανε εξαιτίας της και να αποκαταστήσει το όνομά τους στην γειτονιά. Η Χρυσάνθη όμως θέλει να την δει πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Ο Τάσος συνδέει την φωτογραφία του Μίλτου μα τον τύπο που οδηγούσε το αμάξι του Θωμά. Πλέον ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Καλογιάννη. Ο Άρης μιλάει με τη Ζωή που εκείνη την ώρα νιώθει το μωρό να κινείται. Ενθουσιάζεται, το ίδιο κι εκείνος που της ζητάει να αγγίξει την κοιλιά της. Η Μαρίνα όμως καραδοκεί κι αυτό που βλέπει δεν της αρέσει καθόλου.

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Επεισόδιο 74

Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι με τον Άρη ενώ είναι ακόμα αναστατωμένη από αυτό που είδε ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Ζωή. Η Ζωή βγαίνει με τα κορίτσια το Μάκη και το Διονύση. Διαπιστώνει κάτι παραπάνω από ένα απλό ενδιαφέρον από τον Μάκη και του ζητά να μην πληγώσει την Φοίβη, ενώ μαθαίνει πως ο Διονύσης βγαίνει με την Τέση. Στο σπίτι Ζωής γιορτάζουν το «τέλος» της Μπούντρου και η Χρυσάνθη κάνει όνειρα για το μέλλον του φούρνου. Η Μαρίνα εξομολογείται στον Βίκτωρα τους φόβους της για τον Άρη και τη Ζωή και ζητάει τη βοήθεια του. Εκείνος όμως δεν έχει καμιά πρόθεση να στεριώσει το γάμο της με τον Άρη, καθώς στο μυαλό του ο Σίμος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για την κόρη του. Ο Άρης πείθει την Κατερίνα να πάνε μαζί στην γυναικολόγο της Ζωής κι αποκαλύπτει στην Μαργαρίτα πως είναι ο πατέρας του παιδιού. Την ίδια στιγμή όμως στη γυναικολόγο φτάνει και η Ζωή με τον Παύλο και η συνάντηση δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 75-76-77-78-79 ΕΔΩ
80-81-82-83-84 ΕΔΩ


Επεισόδια

64 ΕΔΩ

65 ΕΔΩ
66 ΕΔΩ
67 ΕΔΩ
68 ΕΔΩ
69 ΕΔΩ
70 ΕΔΩ
71 ΕΔΩ
72 ΕΔΩ
73 ΕΔΩ
74 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ