Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Μίκης Θεοδωράκης κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία – Χαστούκι για τους εθνομηδενιστές της αριστεράς που χαρακτήρισαν ακροδεξιούς 500 χιλιάδες πολίτες

Θα τον χαρακτηρίσουν άραγε κι αυτόν ακροδεξιό;

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα παρευρεθεί και θα απευθύνει ο ίδιος το λόγο του ως κεντρικός ομιλητής του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (04.02.2018) στο Σύνταγμα.

Αυτό έγινε γνωστό χθες Δευτέρ καθώς η Συντονιστική Επιτροπή του συλλαλητηρίου της Αθήνας επισκέφθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη για να τον προσκαλέσει να μιλήσει στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στην Αθήνα για την Μακεδονία.

Με ανακοίνωσή της η Συντονιστική επιτροπή του Συλλαλητηρίου αναφέρει;
Σας ενημερώνουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης θα παρευρεθεί και θα απευθύνει ο ίδιος το λόγο του ως κεντρικός ομιλητής του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 2:00 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος, Αθήνα.

Προσκαλούνται όλοι οι Έλληνες και Φιλέλληνες να δώσουν το παρόν σε αυτό το σημαντικότατο συλλαλητήριο για να διατρανώσουμε το μήνυμα ότι «Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα», τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Δώστε όλοι το παρόν στο συλλαλητήριο των Αθηνών.

Σημείο: Πλατεία Συντάγματος Ημερομηνία: 4 Φεβρουαρίου 2018 Ώρα: 2:00 μ.μ.

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ