Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της 44χρονης – Το αποκαλυπτικό βίντεο λίγο πριν το θάνατό της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο-μυστήριο της 44χρονης μητέρας στο Μεσολόγγι, τα οποία ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο ντοκουμέντο, με το οποίο φέρεται να αποκλείειται το σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Αναλυτικότερα, στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται η 44χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Στη συνέχεια φεύγει από το πρατήριο και η επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη 44χρονη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Επιπλέον το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύεται και από τα δύο μηνύματα που έστειλε στον πρώην σύντροφό της. Στα μηνύματα αυτά τον αποχαιρετούσε και του έλεγε ότι θα τα πουν στην άλλη ζωή.

Σύμφωνα με τον Alpha υπάρχει και άλλη μια σειρά στοιχείων που οδηγούν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι η 44χρονη αυτοκτόνησε, ωστόσο δεν χαρακτηρίζει ακόμα την αιτία θανάτου.

Εν τω μεταξύ, νέα κατάθεση έδωσε ο γιατρός με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση η άτυχη 44χρονη, η οποία βρέθηκε νεκρή στη θέση Μυρτιά Τριχωνίδας στο Θέρμο.

Ο ορθοπεδικός κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια στην Ασφάλεια όλα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους, περιγράφοντας τα γραπτά sms που είχε στείλει στη χήρα από την Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας, ισχυρίστηκε όμως ότι τα έσβησε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαταχθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να ανασυρθούν όλα τα μηνύματα για να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ακόμη και στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι ο θάνατος της μητέρας των τριών παιδιών ήταν δολοφονική ενέργεια, ο γιατρός ο οποίος διατηρεί ιατρείο στο Μεσολόγγι έχει εξαιρεθεί από το πλάνο των υπόπτων αφού έχουν επιβεβαιωθεί τα όσα κατέθεσε από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: Alpha TV/altsantiri.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ