Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτη καταγγελία: 40 παιδιά εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ του «Σταύρος Νιάρχος»

– Απίστευτο περιστατικό στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το βράδυ της Κυριακής (28.01.2018) – Χάλασε το ασανσέρ και η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έμειναν εκεί εγκλωβισμένα από τις 20:15 έως τις 21:45! – Οι γονείς κάλεσαν την πυροσβεστική και την αστυνομία καταγγέλλει πατέρας! – Το ασανσέρ είχε ξαναχαλάσει αποκαλύπτει ραδιοφωνική παραγωγός που ήταν στη Λυρική χθες το βράδυ – Τα παιδιά έπαιρναν μέρος στην παράσταση Τόσκα

Η πρωτοφανής καταγγελία για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής (28.01.2018) στο «Σταύρος Νιάρχος» έρχεται από έναν γονέα. Και τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook προκαλούν μόνο οργή.

Βράδυ Κυριακής και η Εθνική Λυρική Σκηνή ανεβάζει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Τόσκα του Τζάκομο Πουτσίνι. Ήταν η δεύτερη παράσταση. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως τα παιδιά από την παιδική χορωδία της ΕΛΣ δεν θα έβγαιναν ποτέ στη σκηνή γιατί θα έμεναν 1:30 ώρα εγκλωβισμένα σε ασανσέρ και κανείς δεν θα ειδοποιούσε από την πρώτη στιγμή την πυροσβεστική!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο Τάσος Κώνστας, γονιός ενός από τα παιδιά που έμειναν κλεισμένα στο ασανσέρ, το δράμα για τα 40 παιδάκια άρχισε στις 20:15! Από εκείνη την ώρα και μέχρι στις 21:45 τουλάχιστον έμειναν κλεισμένα στο ασανσέρ. Και δεν είναι πως έχασαν την παράστασή τους. Είναι πως, σύμφωνα με την καταγγελία, οι υπεύθυνοι του Σταύρος Νιάρχος έδειξαν ανίκανοι να διαχειριστούν το περιστατικό!

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κος Κώνστας, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 21:10 από τους γονείς! «Κάποια παιδιά λιποθύμησαν και δεν είχαν καλέσει προληπτικά ούτε ασθενοφόρο» λέει ο αγανακτισμένος γονιός. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά είναι σοκαρισμένα και τρία από αυτά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο!

Δείτε την ανάρτηση 

Το ασανσέρ είχε ξαναχαλάσει!

Την ανάρτηση του Τάσου Κώνστα έκανε share στη σελίδα της στο Facebook η Λίλλυ Καρατζαφέρη, ραδιοφωνική παραγωγός στον Αθήνα 984, επιβεβαιώνοντας πως όλα έγιναν όπως τα περιγράφει!
Μάλιστα, η Λίλλυ Καρατζαφέρη δίνει και μια νέα διάσταση: αναφέρει πως το ασανσέρ μέσα στο οποίο κλείστηκαν τα παιδιά, είχε χαλάσει ξανά!
Δείτε την ανάρτησή της 
newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ