Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι 29 συντονιστές για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Ανεβάζει στροφές το Κίνημα Αλλαγής ενόψει του συνεδρίου του Μαρτίου. Χθες ανακοινώθηκαν τα 29 μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας, η οποία θα αναλάβει να οδηγήσει τα επί μέρους σχήματα στο ιδρυτικό συνέδριο του νέο φορέα.

Από το ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν οι: Αντωνίου Τόνια, Ασκούνης Κώστας, Σαλαγιάννης Νίκος, Πρωτόπαπας Χρήστος, Χρυσοχοΐδης Μιχάλης, Κατρίνης Μιχάλης, Μωραΐτης Θάνος, Βαρδίκος Χαράλαμπος και Σπυρόπουλος Ανδρέας (πλευρά Ανδρουλάκη).

Από το Ποτάμι οι: Καρκατσούλης Παναγιώτης, Ψαριανός Γρηγόρης, Τσιόδρας Δημήτρης, Μεϊμάρογλου Γιάννης, Δρέττα Αθηνά, Αναστασοπούλου Ολυμπία.

Από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών οι: Ρέππας Δημήτρης, Σαχινίδης Φίλιππος, Καρχιμάκης Μιχάλης, Παπαθανάση Αφροδίτη, Λάμψια Πωλίνα.

Από τη Δημοκρατική Αριστερά οι: Μαργαρίτης Θόδωρος, Μπουλμπασάκος Γιώργος, Χατζησωκράτης Δημήτρης.

Από την πλευρά του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη οι: Διακουλάκης Νίκος, Κορακίδης Οδυσσέας.

Από τις Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία: Χάλαρης Μιχάλης.

Από την ΕΔΕΜ: Ιωσήφ Νίκος.

Από την πλευρά του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση: Πίτσος Γιώργος.

Από τους Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς: Καπετανγιάννης Βασίλης.

Ως «αυτόνομο» μέλος συμμετέχει και ο Νίκος Μπίστης.

Επικεφαλής της συντονιστικής γραμματείας, η οποία θα συνεδριάσει για πρώτη φορά αύριο το απόγευμα (17.00) στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, έχει τεθεί ο βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Σημειώνεται ότι στη Συντονιστική Γραμματεία μετέχουν επίσης εκ μέρους της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου Μανώλης Όθωνας και από ένας εκπρόσωπος από τα υπόλοιπα πέντε μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής (Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Παπανδρέου, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Καμίνης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος).

thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιράν: «Παιδικά παιχνίδια» το πυραυλικό πλήγμα στη βάση του Ισφαχάλ – Δεν κατηγορεί το Ισραήλ

Το Ιράν δεν σχεδιάζει αντίποινα εκτός εάν το Ισραήλ εξαπολύσει επίθεση εναντίον της χώρας. Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην...