Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/1/2018

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα  28/01/2018

Προσοχή, προσοχή! Εντάσεις, νεύρα, δυσαρεστα νέα αλλά και συναντήσεις θα έχουν οι εκρπόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού που ανλήκουν στο 3ο δεκαήμερα! Λέμε όχι σε ξεσπάσματα και έλλειψη ψυχραιμίας!

Κριός

Γενικά
Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις, Κριέ, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα μια κι η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά. Πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα, φαίνονται. Μπορείς όμως να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σήμερα, Κριέ, προσφέρεται για ρομαντικές και ερωτικές καταστάσεις, που θα κάνουν να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Όλα αυτά όμως, άφησέ τα για αύριο και σήμερα προσπάθησε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου, δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, επιβάλλεται να βρεις λίγο χρόνο για να απομονωθείς, Ταύρε, και να προγραμματίσεις όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Οι ευθύνες που έχεις το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλές και οι υποχρεώσεις άλλες τόσες. Φρόντισε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα πάρεις πρωτοβουλίες και με το πρόγραμμα που θα κάνεις, θα δώσεις πολύ μεγάλη χαρά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα, ώστε να ξεκουραστείς για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, διότι αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν το επιτρέπει.

Δίδυμος
Γενικά
Η υπομονή και η επιμονή που έχεις, Δίδυμε, είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σου. Για κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, μην ανησυχείς, αφού στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα, οπότε ήρεμα να περιμένεις τις εξελίξεις. Κάποια ευχάριστα ξαφνικά γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Σήμερα, ευνοείσαι να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο από την ψυχοφθόρα καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου, Δίδυμε, είναι ξεκάθαρα, πρέπει όμως να το καταλάβει και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να περάσεις ιδανικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Καρκίνος
Γενικά
Αισθάνεσαι, Καρκίνε, ότι όλα γύρω σου σε αγχώνουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου φίλου. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Συνιστώ ψυχραιμία και ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Καρκίνε, αρκεί σήμερα να μη σταθείς σε καταστάσεις, που μάλλον δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Καρκίνε μου. Σήμερα προσπάθησε να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

Λέων
Γενικά
Σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, Λέων, θα κάνεις πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις επαφές με πολύ οικεία πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων, εξομολογήσεις και εκτόνωση της ψυχικής πίεσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, η διάθεσή σου θα είναι πολύ ερωτική και ρομαντική. Φρόντισε να εξωτερικευτείς, να κάνεις το πρόγραμμά σου με το ταίρι σου και όλα θα είναι όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Λέων, στο σημείο που σε ικανοποιεί. Σήμερα, φρόντισε να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος
Γενικά
Η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή, Παρθένε μου. Μπορείς σήμερα να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις να κάνεις κακή διατροφή. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις ευχάριστα και χαλαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, απόφυγε να φορτίσεις τον σύντροφό σου με ζητήματα άσχετα. Πέρνα το χρόνο σου μαζί του και είναι σίγουρο, ότι και οι δύο θα είστε πολύ ευχαριστημένοι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχεις μια ισορροπία. Σήμερα, φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα εξετάσεις πολλά θέματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα επιδιώξεις να βάλεις πολλά μπλεγμένα πράγματα σε τάξη. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ζητήματα που αφορούν θέματα σπιτιού αρχίζουν και λύνονται αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αποφάσισε, Ζυγέ, σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα με το ταίρι σου και να περάσεις τη μέρα σου έτσι όπως θα ευχαριστήσει και τους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να ξεχαστείς λίγο, ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία, ενώ τακτοποιούνται και πολλές εκκρεμότητες.

Σκορπιός
Γενικά
Έχεις μια τάση, Σκορπιέ, να πιέζεις τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σου εδώ και τώρα. Επίσης, κάποιες φορές σε κατακυριεύσει μια ιδέα ή ένα πρόβλημα, μέχρι να το αντιμετωπίσεις. Μη σου γίνουν κι εμμονή. Προσέγγισε μερικές καταστάσεις λίγο πιο διαλλακτικά και θα δεις, ότι τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις τις καταστάσεις θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου σήμερα, Σκορπιέ, θα είναι στα ύψη! Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι μην κάθεστε καθόλου, αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει τόσο καλές επιρροές, που φέρνουν καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου κάνεις πάρα πολλά, Σκορπιέ μου. Σήμερα, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις και από αύριο συνεχίζεις πάλι. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να κινηθείς κάπως συγκρατημένα σήμερα.

Τοξότης
Γενικά
Πρέπει ό,τι κάνεις, Τοξότη, να το ζυγίζεις πολύ καλά. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά καλή, για να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητές σου αποφασιστικά και ώριμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου, Τοξότη, να πάρει σήμερα μία τροπή, που θα σε κάνει να χαρείς πάρα πολύ. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη, όλα τα έχεις φέρει εκεί που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να διώξεις το άγχος της εβδομάδας που έχεις. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Αιγόκερως
Γενικά
Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες, Αιγόκερε, γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου σήμερα να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς, διότι έχεις πιεστεί αρκετά. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Γενικά
Η διάθεσή σου θα είναι καλή σήμερα, Υδροχόε. Φρόντισε πρώτα να λύσεις τα ζητήματα του παρελθόντος και μετά κοίτα να ξεκουραστείς, διότι θα νιώθεις λίγη αδυναμία. Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις σε αγαπημένα άτομα πως νιώθεις; Η ιδανικότερη λύση για απόψε θα ήταν να περάσεις τη βραδιά σου χαλαρά, με λίγα φιλικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου, Υδροχόε, που αφορούν το παρελθόν. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς το ωραίο κλίμα και να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διαθέτεις έντονη γοητεία, που αν την εκμεταλλευτείς, θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, οπότε καλό είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Ιχθύς
Γενικά
Παλιά σχέδια, ξεχασμένα στο συρτάρι, Ιχθύ, ήρθε η ώρα να βγουν στην επιφάνεια, καθώς υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσουν με επιτυχία. Πριν ξεκινήσεις, ξεκαθάρισε ποιο από τα πλάνα σου είναι το πιο σημαντικό και ποιο έχει προϋποθέσεις επιτυχίας, για να μη χαθεί άδικα ο χρόνος σου, αλλά και των ανθρώπων που θα σε στηρίζουν στην πορεία σου προς την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη θετική διάθεση που έχει το ταίρι σου και να έχεις μια Κυριακή, έτσι όπως θα ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω και να περάσεις ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Το παραπάνω με μέτρο, καθώς πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα έξοδα, που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έβρος: 47 ζώα βρέθηκαν νεκρά από δηλητηριασμένα δολώματα

Νεκρά βρέθηκαν 47 ζώα στον Έβρο, τα οποία πέθαναν από δηλητηριασμένα δολώματα. Η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης (ΕΠΒΘ), που δραστηριοποιείται κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές...