Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018 ΓΙΑ ΣΚΟΡΠΙΟ

ΣΚΟΡΠΙΟ

Θα ξεκινήσετε το 2018 και θα αισθάνεστε σαν να έχετε όλον τον κόσμο στα χέρια σας -και δικαίως! Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, εισήλθε στο ζώδιο σας στις 10 Οκτωβρίου 2017 και καθώς ξεκινάει η νέα χρονιά εσείς εξακολουθείτε να κυριαρχείτε σε αυτήν την κοσμική δόξα. Στην πραγματικότητα, ο Δίας θα συνεχίσει να σας προσφέρει ευκαιρίες και ευλογίες μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Λόγω αυτής της τάσης, θα δείτε το 2018 ως ένα έτος εξαιρετικής προσωπικής ανάπτυξης και ευτυχίας. Ο ρομαντισμός και οι ερωτικές σχέσεις είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος στα ενδιαφέροντά σας φέτος. Στις 25 Μαΐου και πάλι στις 19 Αυγούστου, ο Δίας θα είναι σε μια όμορφη γωνία με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της έμπνευσης και θα υπάρξουν αλλαγές στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Εάν είστε single, τότε αυτές είναι οι κατάλληλες στιγμές για να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας. Για όλες εσάς που είστε ελεύθερες, η ερωτική σας ζωή πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί με σπάνιο και διεγερτικό τρόπο. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ξαφνικής αλλαγής, θα βυθιστεί στον 7ο Οίκο σας, αυτόν των Σχέσεων από τις 15 Μαΐου έως τις 6 Νοεμβρίου. Αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να ξυπνήσει κάτι μέσα σας που συνδέεται με μια στενή σχέση. Εάν τώρα είστε σε σχέση αλλά αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας σάς έχει ξεπεράσει, τότε είναι πιθανό ότι θα αναζητήσετε τρόπους για να τονώσετε ξανά αυτό που μοιραστήκατε κάποτε. Εάν, ωστόσο, αισθάνεστε ότι αυτός ο δεσμός δεν σας συγκινεί πια, ίσως να έχει έρθει η στιγμή να μπείτε στην λίστα των singles. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, ο Δίας σας προστατεύει και τελικά όλα θα γίνουν προς όφελός σας.
Η οικογενειακή σας ζωή μπορεί να χρειαστεί προσοχή από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου, καθώς ο Άρης κινείται ανάδρομα στον 4ο Οίκο σας. Ειδικά στις 27 Ιουλίου θα χρειαστεί προσοχή, καθώς εκείνη την ημέρα μπορεί να προκύψει ένταση. Πολύ πιθανό η ένταση να υπάρξει εξαιτίας ενός συμβάντος που θα σας προκαλέσει άγχος, όπως για παράδειγμα μία χειρουργική επέμβαση στην οποία μπορεί να υποβληθεί ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Είτε έτσι, είτε αλλιώς η αλλαγή είναι στον αέρα.
Τέλος, να θυμάστε ότι ευκαιρίες για την καριέρα σας λάμπουν το 2018. Στις 31 Ιανουαρίου μπορεί να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας μέχρι σήμερα. Πιθανή σημαντική ημερομηνία για τα εργασιακά σας είναι και η 11η Αυγούστου. Μετά τις 8 Νοεμβρίου, το εισόδημά σας είναι πιθανό να αυξηθεί επίσης χάρη σε ό, τι αρχίζετε να ξεκινάτε μετά την έκλειψη του Αυγούστου. Το 2018 είναι σίγουρα η χρονιά που όλες οι Σκορπίνες θα πετάξετε ψηλά και μπορεί να αγγίξετε την κορυφή.


Πηγή: Tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ