Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018 ΓΙΑ ΥΔΡΟΧΟΟ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2018 θα είναι ένα έτος ορόσημο για εσάς, αγαπημένες μου. Έχετε υψηλούς στόχους και θέλετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε. Στην αρχή του έτους ωστόσο, θα αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει σε ένα σημείο καμπής και ίσως να είστε έτοιμες να πείτε αντίο σε μία σχέση που δεν σας γεμίζει πλέον, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Οι εκλείψεις στις 31 Ιανουαρίου και στις 15 Φεβρουαρίου θα σηματοδοτήσουν περιόδους αλλαγών σε μία στενή προσωπική σχέση. Ευτυχώς θα είστε ευχαριστημένες με αυτή την αλλαγή και θα έχετε τη θέληση να προχωρήσετε χωρίς αυτό το άτομο στη ζωή σας. Ο Δίας θα σας προσφέρει τις πιο λαμπρές προοπτικές σταδιοδρομίας για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Μπορείτε να προβλέψετε τις πιο ένδοξες ευκαιρίες για πρόοδο. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, τότε αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για να το τολμήσετε. Αυτό θα είναι επίσης ένα έτος που θα δείτε τα οικονομικά σας να αυξάνονται και αυτό έχει σχέση με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Να περιμένετε περισσότερα χρήματα κοντά στις 25 Μαΐου και ξανά στις 19 Αυγούστου.
Έχει έρθει η ώρα να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας. Σκέφτεστε ή να κάνετε μία ανακαίνιση ή να μετακομίσετε, σίγουρα όμως θέλετε να αλλάξετε τις συνθήκες διαβίωσής. Η ανάγκη αυτή είναι πολύ ισχυρή φέτος, ειδικότερα από τις 15 Μαΐου έως και τις 6 Νοεμβρίου, οπότε ο Ουρανός επηρεάζει τον οικιακό και οικογενειακό τομέα. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις, ωστόσο κατά ειρωνικό τρόπο, θα αισθανθείτε ότι ο δρόμος των αλλαγών είναι αυτός που σας προσφέρει ασφάλεια. Εμπόδια και δυσκολίες θα εμφανιστούν στον δρόμο σας από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου, όταν ο Άρης θα είναι σε ανάδρομη πορεία κυρίως στο ζώδιό σας. Αν σχεδιάζετε να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση ή να επιδιώξετε μία μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, να το κάνετε πολύ πριν ή μετά από αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε ρεαλίστριες και να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. Να διαχειριστείτε σωστά τα έξοδά σας και να μην παραλείπετε να εξοφλείτε λογαριασμούς. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για ανανέωση, όμως σίγουρα ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και έτσι δεν θα λείψουν και οι δύσκολες στιγμές.

Πηγή: Tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ο Τάσος παραπλανεί τη Δεσποινιώ και το σκάει μαζί του αφήνοντας τη Μαρίκα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Ανατρεπτικές εξελίξεις θα έχουν οι Ψυχοκόρες καθώς η Δεσποινιώ ξεγελιέται στα επόμενα επεισόδια από τον...