Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΖΥΓΟΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018 ΓΙΑ ΖΥΓΟ

ΖΥΓΟΣ

Ακόμη και αν έχετε περάσει ένα διάστημα στη ζωή σας κατά το οποίο ωριμάζετε, αγαπημένες μου το 2018 θα είναι η χρονιά που θα πάρετε πολύ σημαντικά μαθήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να χτίσετε γερό έδαφος για να πατήσει πάνω η πορεία της ζωής σας. Ήρθε η ώρα να εργαστείτε επιμελώς για να βάλετε τα θεμέλια και να δημιουργήσετε την ασφάλεια που γνωρίζετε ότι θα σας συντροφεύει για πολλά ακόμα χρόνια. Αυτά τα μαθήματα έχουν σχέση με τον πλανήτη Κρόνο. Πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου του 2017 μετακόμισε σε μία σημαντική περιοχή του χάρτη σας, στον 4ο Οίκο σας που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, τους γονείς, το σπίτι, τα παιδικά χρόνια και τις αναμνήσεις. Ο Κρόνος θα παραμείνει εκεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2020. Από αυτό το έτος θα αρχίσετε να μαθαίνετε τι ακριβώς ζητά από εσάς. Για ορισμένες από εσάς, αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα έτος με αυξημένες ευθύνες. Ίσως ο ένας από τους γονείς σας να έχει μεγαλώσει πια και να χρειάζεται περισσότερη βοήθεια από εσάς. Είναι επίσης πιθανό ότι κάποιος άλλος στην οικογένειά σας περνάει μία δύσκολη στιγμή και βασίζεται περισσότερο σε εσάς από όσο συνήθως. Αν συμβεί κάποια από αυτές τις καταστάσεις, τότε ο σκοπός σας είναι να αγκαλιάσετε τις νέες ευθύνες όσο το δυνατόν με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Το 2018 δεν είναι η χρονιά για να αποφύγετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, γιατί αν το κάνετε αυτό το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κάνετε την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη για εσάς και στην πορεία να είστε εσείς αυτή που θα χρειάζεται βοήθεια. Μία άλλη πιθανότητα είναι να περάσετε μία φάση μετάβασης στην οικογένειά σας που θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση ανασφάλειας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως π.χ. ένα διαζύγιο ή ακόμη και ένα από τα ενήλικα παιδιά σας να μετακομίσουν από το σπίτι. Μπορεί επίσης η μετάβαση αυτή να έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποια από εσάς θα γίνει μητέρα, επομένως θα πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα αυτά δεδομένα. Για οποιαδήποτε περίπτωση, ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί είναι να γίνει ρεαλιστικά και με ευσεβή τρόπο. Αν δεν υπάρχει κάποια μεγάλη αλλαγή για κάποιες από εσάς στην οικογένειά σας το 2018, τότε ο Κρόνος στον 4ο Οίκο σας μπορεί να είναι μια αντανάκλαση αλλαγών στη δουλειά ή σε κάποια μετακόμιση. Προσοχή, ωστόσο στις περιόδους των εκλείψεων, οι οποίες φέρνουν δυσκολίες, ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Οι μήνες που θα σας ζορίσουν περισσότερο είναι ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος.
Τα καλύτερα νέα για αυτήν τη χρονιά έχουν σχέση με τα οικονομικά. Είναι πολύ πιθανό να λάβετε αύξηση ή μπορεί να αποφασίσετε να ανοίξετε μία δική σας επιχείρηση. Είναι πολύ πιθανό, αν ήδη είστε επιχειρηματίες, να αυξήσετε τα ποσοστά σας. Η 12η Ιουλίου είναι η μέρα που μπορεί να τεθούν σε ισχύ νέα επαγγελματικά σχέδια, αλλά με προσοχή καθώς ο Ιούλιος θα είναι λίγο δύσκολος μήνας. Μπορεί επίσης μετά τα μέσα Μαΐου να υπάρξει ριζική αλλαγή σε ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα. Αν είστε παντρεμένες, ο σύζυγός σας ενδέχεται να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη του. Τέλος, αν είστε single ενδείξεις αλλαγής στις κοινωνικές και ρομαντικές προοπτικές σας. Οι εκλείψεις στις 31 Ιανουαρίου και 11 Αυγούστου θα φέρουν νέους φίλους στον κόσμο σας, ενώ οι εκλείψεις στις 15 Φεβρουαρίου και 27 Ιουλίου θα μπορούσαν να ξυπνήσουν την ερωτική σας ζωή. Άψογα!

Πηγή: Tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Βιολέτας τρομοκρατεί την Νικολίνα η οποία αποφασίζει και ως...