Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018 ΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά για εσάς. Είναι η αρχή μίας εποχής που θα κάνετε βήματα μπροστά και θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Είναι μια χρονιά που σίγουρα θα είναι καθοριστική στον τομέα των σχέσεων. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το σωστό σύντροφο. Έχετε την ανάγκη, αλλά και τη θέληση να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια τις ερωτικές σας σχέσεις. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και της δέσμευσης μεταφέρθηκε πρόσφατα (τον Δεκέμβριο του 2017) στον 5ο Οίκο, τον Οίκο της δημιουργικότητας και του έρωτα και αυτή είναι μια σημαντική και καρμική ευκαιρία προκειμένου να αντιμετωπίσετε τα αισθηματικά ζητήματα με τρόπο που δεν είχατε κάνει ποτέ μέχρι σήμερα. Είναι πολύ πιθανό κάποιες από εσάς να ξεκινήσετε την καινούρια χρονιά με έναν χωρισμό. Επίσης, κάποιες από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά και να είστε ήδη χωρισμένες. Την έχετε ανάγκη αυτή τη μοναξιά προκειμένου με καθαρό μυαλό να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας όσον αφορά στην προσωπική σας ζωή και να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε καμία διάθεση για κάτι περιστασιακό στη ζωή σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας και βρείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε, προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω.
Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, όχι μόνο για το 2018 αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Αν είστε συγγραφέας ή εργάζεστε στον τομέα της επικοινωνίας ή των πωλήσεων, μέσα στο 2018 είναι πιθανό να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς και παραγωγικές. Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ευνοείται ο τομέας της επικοινωνίας και θα χρησιμοποιήσετε αυτό το πλεονέκτημα προκειμένου να κάνετε απολαυστικές και παραγωγικές συζητήσεις με τους γύρω σας.
Στις 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα μετακομίσει στον 4ο Οίκο σας και θα φέρει περισσότερη χαρά στον οικογενειακό τομέα, περισσότερη από αυτή που είχατε φανταστεί. Τέλος, μεταξύ 26 Αυγούστου και 27 Μαρτίου 2019 ο Άρης θα έχει ανάδρομη πορεία και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε απογοήτευση από τους συναδέλφους σας. Μπορεί να βιώσετε μία δυσκολία στο να εργαστείτε σε ομαδικά προγράμματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όμως θα είναι και ένα μάθημα για εσάς. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχετε.

Πηγή: Tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 136 Ο Σίμος, θα προτείνει στην Αμαλία να...