Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018 ΓΙΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την κοινωνική σας ζωή το 2018. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να κάνετε σημαντικούς φίλους! 

Είναι μια χρονιά που σίγουρα θα την απολαύσετε. Αυτή η τάση ξεκίνησε για εσάς τον περασμένο Οκτώβριο και θα συνεχιστεί μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. 
Με το Δία να περνάει μέσα από το 11ο Οίκο των Κοινωνικών Αλληλεπιδράσεων, μπορείτε να προβλέπετε σε πολλές ευλογίες και ευκαιρίες ως άμεσο αποτέλεσμα των φιλιών σας και των προσπαθειών δικτύωσης που έχετε κάνει. Επίσης, τουλάχιστον ένας από τους γνωστούς σας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για να σας βοηθήσει να επιτύχετε έναν πολύ προσωπικό στόχο. Είναι πολύ πιθανό φέτος να έχετε περισσότερους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό είναι καλό, όμως μην απορήσετε αν σας ζητηθεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, ιδιαίτερα σε ομαδικές καταστάσεις. Φέτος θα καθιερωθείτε περισσότερο στη δουλειά σας καθώς θα προσπαθήσετε να γίνετε πραγματικά οι καλύτερες στον τομέα σας. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών, θα κερδίσετε τον σεβασμό των γύρω σας. Ταυτόχρονα όμως, οι άνθρωποι μπορεί να αρχίσουν να έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες από εσάς. Θα έχει ενδιαφέρον. Από τη μία πλευρά, θα είστε έτοιμες να αναλάβετε όλα αυτά τα πρόσθετα καθήκοντα και εξουσίες, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός ότι άλλοι αρχίζουν να βασίζονται σε σας. Αυτή η τάση οφείλεται στην επιρροή του Κρόνου, του πλανήτη της κυριαρχίας και της πειθαρχίας, που μετακόμισε στο ζώδιό σας στις 19 Δεκεμβρίου 2017, αλλά τώρα που ξεκίνησε το 2018, θα αρχίσετε πραγματικά να παρατηρήσετε το μνημειώδη αντίκτυπο που θα έχει αυτή η πλανητική μετάβαση για σας.
Ανήκετε στο μοναδικό ζώδιο που τείνει να εργάζεται με τις απαιτήσεις του Κρόνου και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φοβάστε καμία από τις πρόσθετες ευθύνες που θα σας φέρει φέτος η ζωή. Στην πραγματικότητα θα λάμψετε καλύτερα όταν θα αναλάβετε ηγετικό ρόλο. Ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια σας και να δουλέψετε σκληρά έτσι ώστε να θερίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Και σίγουρα θα το κάνετε, εγκαίρως!
Παρόλο που μπορεί να έχετε μια πιο νηφάλια και πειθαρχημένη προοπτική φέτος, υπάρχει μια περιοχή της ζωής σας όπου είστε έτοιμες να ρίξετε προσοχή, στην ερωτική σας ζωή. Από τις 15 Μαΐου έως τις 6 Νοεμβρίου, ο Ουρανός θα φέρει μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά ζητήματα. Θα βιώσετε μία συναρπαστική αλλαγή σε αυτόν τον τομέα. Να είστε έτοιμες για μια σεξουαλική επανάσταση φέτος, είτε είστε ελεύθερες, είτε σε σχέση, είτε παντρεμένες. Εσείς και ο σύντροφός σας θα έχετε περισσότερη διάθεση για πειραματισμό σε αυτόν τον τομέα. Το 2018 προσφέρει την ιδανική ενέργεια για… αφύπνιση στην ερωτική σας ζωή.

Πηγή: Tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Η Κατερίνη ανακαλύπτει ότι ο Κωστής την απατάει με τη Στάσα!

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. Ο Κωστής πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγκαλιά της Στάσας...